hirdetés

Olcsó T1 rollert mindenkinek!

A klónok támadása

hír
Olcsó T1 rollert mindenkinek! 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-11-06

A Geekbuyingtól egy noname rollerre kaptunk egy egész jó kupont. A T1 elég durván lekoppintotta az Aovopro ES80 típust, még az is lehet, hogy ugyanabban az üzemben gyártják. Ezt is 350 wattos motorral szerelték fel, ultrakönnyű és egyszerűen összecsukható. Ez a 8,5 colos járgány most szuperolcsón, 75 000 forint körül kapható, és semmilyen extra költség sem terheli már.

Nagyon praktikusan használható rövidebb városi ingázáshoz, nem kevés üzemanyagot spórolhattok vele. Bár valószínűleg nem ez a legtartósabb roller, az ára még így is nagyon kedvező.

Használjátok a Geekbuying NNNT1199  kuponját, így most 75 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek. Európai raktárból, ingyenesen szállítják.

hirdetés