hirdetés

Olcsó SUP és egy praktikus pumpa a TomTopon

Célba vehetitek a strandot!

hír
Olcsó SUP és egy praktikus pumpa a TomTopon 1

Forrás: Tomtop

Bagi
írta: Bagi
2023-07-14

A TomTop mai ajánlatában gondolt a strand szerelmeseire. Egy 180 kg teherbírású felfújható SUP-ot és a Stermay számtalan fúvókával ellátott akkumulátoros pumpáját szerezhetitek meg kedvezményesen. Így nem lesz szükségetek tetőcsomagtartóra, mivel a deszka, minden matrac és játék simán felfújható. Mindkét termék német raktárból érkezik és a szállítás ingyenes, nyaralás előtt egy héttel sem késő megrendelni.

Stermay akkumulátoros pumpa

Ez az automatikus, kétfokozatú elektromos pumpa digitális vezérléssel és LCD kijelzővel rendelkezik, így csekkolhatjátok a beállított- és az aktuális nyomást is rajta, bár nem lesz rá nagy szükségetek, hiszen magától leáll, ha elérte a beállított légnyomást. Szinte bármit könnyen fel tudtok fújni vagy le tudtok ereszteni hat fúvókájának köszönhetően, alkalmas a legtöbb matrachoz, csónakhoz, medencéhez, maximum 16 PSI – 1,1 bar – nyomásig. Beépített 6000 mAh-s akkumulátora az autó 12 V-os DC csatlakozójáról is tölthető. Két USB portot is találtok rajta, tehát a strandon még telefont is tölthettek vele. Sötétben is kényelmesen használhatjátok, nagy fényerejű LED lámpával is ellátták. Összecsukható fogantyújával és a tárolótáskájával könnyen szállítható.

A TomTopról 41 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg ingyenes és gyors szállítással.

hirdetés