hirdetés

Olcsó noname tabletek a Cafagón

A színes egyéniségek is megtalálják a kedvencüket

hír
Olcsó noname tabletek a Cafagón 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-09-13

Biztosan találkoztatok már kínai noname termékekkel, valószínűleg sokan hezitálnak, hogy bemerjék-e vállalni, de ezek a tabletek megérik az árukat, mert brutálisan olcsók ahhoz képest, hogy milyen hardver van bennük. Persze nem kell erőműre gondolni, de egy Mediatek processzor mellé betettek 8 GB memóriát és 256 GB háttértárat, ami ebben az árkategóriában azért elég jó. Főleg, hogy 10,1 colos kijelzőt kaptak a kütyük, melyek 1960×1080 pixel felbontásúak. Mindkét típust Kínából küldik, de az áfát és a szállítási költséget már tartalmazza az ár.

10,1 colos tablet stylusszal és rengeteg kiegészítővel

Az előző tablethez képest nem sokban tér el ez a 10,1 colos kütyü. Ez is az MTK6797 Cortex-A53 processzort kapta, 8GB RAM-ot és 256 GB tárhelyet találtok benne, utóbbi pedig bővíthető. Ugyanúgy 7000 mAh-s akkumulátor adja a szuflát és Android 12 operációs rendszert futtat. A portok is megegyeznek és a vezeték nélküli kapcsolatról Bluetooth 5.0 és WiFi 5 gondoskodik. Méretre koppra ugyanakkora mint az előző modell, de a kamera rendszere már másnak tűnik, bár az adatlap szerint ezt is 8 MP-es előlapi és 16 MP-es hátlapi kamerával szerelték fel. A ház lehet szürke, zöld, arany és kék színű. Ezt a modellt most elég sok kiegészítővel fejelték meg, kaptok mellé OTG kábelt, fülhallgatót, állványt, képernyővédő fóliát és egy stylust is.

A Cafagóról most 33 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, ami szerintem eléggé megérős.

hirdetés