hirdetés

Olcsó KUULAA cuccokat vehettek garmadaszám

Jó kis válogatást szedtünk nektek össze

hír
Olcsó KUULAA cuccokat vehettek garmadaszám 1

Forrás: Aliexpress.com

írta: Don Kartács
2022-11-01

A KUULAA, a szerencsétlen névválasztás ellenére, elég jó cuccokat gyárt. Nem prémium gyártó, de kifejezetten kellemes ár/érték aránnyal dolgoznak, tehát sokat kaptok azért a kevés pénzért, amit el kell a cuccaikra költenetek. A mai felhozatalban van TWS füles, PD képes töltő és kábelek is, és a családi malacperselyt sem kell érte összetörnötök.

Olcsó KUULAA cuccokat vehettek garmadaszám 2

Forrás: Aliexpress.com

KUULAA TWS füles – Olcsó, jópofa

A KUULAA TWS fülesekben is utazik, amit ráadásul duális meghajtókkal szerelnek, amik kifejezetten izmos basszust tudnak magukból kinyomni. A Bluetooth 5.0 képes füles késleltetése alacsony, így nem csúszik filmek alatt sem a hang, és játszani is lehet vele. Képes 3D hangot is generálni, ami egy fajta elektronikus térhangzás, emiatt a hangot több irányból halljátok. A bogyók 4 órán át kitartanak zenélés közben és 2,5 órát lehet headset módban használni őket. A beszélgetési oldalon ráadásul zajszűrés is segít, hogy a beszélgető partnereteknek ne kelljen a háttérzajtól is szenvednie.

7500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a 2$-os store kupon és a coinok felhasználásával, és ez az ár már tartalmazza a szállítást is.

Olcsó KUULAA cuccokat vehettek garmadaszám 9

Forrás: Aliexpress.com

KUULAA 20 W-os GaN töltő – Még a PD-t is ismeri

A KUULAA töltőkben is utazik, most a GaN technológiás – ami a Gallium Nitrit rövidítése – 20 W-os teljesítményű terméküket adják olcsón. Igazi utazó töltő, pici méretben, ami két porttal is rendelkezik, egy Type-C és egy hagyományos USB-A kimenetet is beleintegráltak. Támogatja a Quick Charge 3.0 és a PD 3.0 technológiákat is, vagyis akár kisebb notebookokat is tölthettek róla.

A legjobb azonban az ára, coinok segítségével 2000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a szállítás pedig ingyenes.

Olcsó KUULAA cuccokat vehettek garmadaszám 17

Forrás: Aliexpress.com

KUULAA kábelek – Remek minőség

Kábelekre mindig szükség van, csak mikor melyikre. Attól függően, hogy Android vagy Apple hívek vagytok, Type-C vagy Lightning kábelre lesz szükségetek. A tyúkbelek minősége nagyban meghatározza, mekkora teljesítményt tudnak átvinni, ráadásul a dizájnt is fel lehet dobni mindenféle trükkökkel, például ha átlátszó burkolatot kapnak. A KUULAA kínálatában kettő ilyen is van, az egyik egy 30 W-os lightning 1,2 és 2 méteres kiszerelésben, a másik egy 100 W teljesítmény elviselésére képes Type-C variáns, hasonló méretben. Mindkettő esetében 3 különböző szín közül is válogathattok.

A rövidebbik kábelért verziótól függetlenül, az Alis coinok felhasználásával és egy 1$-os store kuponnal 1370 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a szállítás ingyenes.

hirdetés