hirdetés

Olcsó konzol, BT hangszóró és TWS füles kelleti magát

Hármasban szép az élet a Geekbuying szerint

hír
Olcsó konzol, BT hangszóró és TWS füles kelleti magát 1
írta: Don Kartács
2022-09-22

Újabb akciódömping a Geekbuyingtól, most 2 darab Tronsmart termék és egy hordozható játékkonzol a soros. Előbbi két termék hozza a szokásos Tronsmart minőséget, utóbbi pedig a remek játékélményt, köszönhetően a viszonylag nagy kijelzőnek és a számtalan – akár 5000-nél is több – játéknak. Természetesen mindegyikre van kupon, EU raktárból érkeznek, ingyenes szállítás mellett.

Tronsmart Apollo Air+ TWS füles – Megbízható Tronsmart minőség

Ha megkérdezné tőlem valaki, milyen szavak jutnak a Tronsmart márkáról eszembe, akkor a jó minőség, a megbízhatóság és a remek üzemidő frázisokat ismételném. Az Air+ viszont a szokásos vívmányokon túl más dolgokkal is csillog, hiszen mindkét modelljük – van a sima Air ás a fejlesztett Air+ – zajszűréssel rendelkezik, illetve átkapcsolható ambient módba, ilyenkor a külső zajokat bekeveri az eszköz a zenébe. AptX Adaptive kódolás szavatolja a hangminőséget, ami ennyiért kirívóan ritka funkció. Mint ahogy a vezetéknélküli töltés is, persze aki a hagyományos barátja, annak ott a Type-C port. A bogyók egy töltéssel 5 órán át bírják, a dokkoló pedig további 20 órányi zenehallgatáshoz tárol energiát.

A rendszer érinőgombos, de például a számok elindítását és megállítását egy külön érzékelő automatikusan elvégzi, ami a TWS fülesek fülbe tételére és kivételére aktivizálódik. Ez ebben az árkategóriában igazi ritkaságnak számít. Az alkatrészeket nagyrészt a Qualcomm szállítja, BT szabványból pedig az 5.2-est ismeri az Air+. Az izzadságnak IP45-ös szabvány segítségével áll ellen a füles, ezzel a kisebb zivatarokat is át lehet vészelni. Az NNNRendeljkinait53  kóddal 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, ez nagyon kevés egy ilyen tudású eszközért, korábban ennél vagy 20-30%-kal többet kértek érte.

Tronsmart Studio – Sztereóban szebb a világ

A Tronsmart Studio egy hordozható BT hangszóró, ami TWS képes. Ez a népszerű rövidítés nem takar mást, mint hogy két darab összekapcsolásával sztereó hatás érhető el, amitől a zenét sokkal élettel telibbnek érezzük, érdemes kipróbálni, tényleg szebben szólnak az ilyen rendszerek. A Studio teljesítmény oldalon 30 W áll a rendelkezésetekre, de nem érdemes a maximum hangerőt erőltetni, nagyjából 70-80%-ig szólnak szépen. A Studio is támogatja a SoundPulse technológiát, amitől öblösebbek lesznek a basszusok és szélesebbnek érződik a zenei színpad.

Aki rá van gyógyulva az oldschool bemenetekre, annak jó hír, hogy van TF kártya olvasó és jack port is rajta, de érdemesebb a BT 5.1-es szabványt használni helyette a mindennapokban. A vezérlésre használhatjátok a fizikai gombokat, de mivel a Studihoz app is tartozik, ezért innen elég sok minden beállítható. Például belenyúlhattok a hangképbe, illetve előredefiniált profilok között is válogathattok, ezekről a tesztünkben írtunk. A hordozható TWS hangszóróért, az NNNRendeljkinait57  kóddal 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, és a termék EU raktárból érhető el, ahogyan a másik kettő cucc is.

Aki pedig szeretne túrni a további Geekbuying akciók között, az erre a linkre látogasson el.

hirdetés