hirdetés

Olcsó, és minőségi SUP kapható a Gshopperen

A nyári vizes szezon zászlóshajója

hír
Olcsó, és minőségi SUP kapható a Gshopperen 1

Forrás: Gshopper.com

írta: SonkaMod
2022-06-14

Nem először írunk a Gshopperen kapható Wowspeed SUP-okról, de már több tapasztalatunk van róluk, mint legelőször, hiszen egy csomó vásárlói visszajelzést kaptunk. Sok olvasónk rákapott a bitang olcsó SUP-okra, és úgy tűnik, hogy egyelőre mindenki elégedett vele. A Gshopperen még mindig rendelhető kuponnal az akciós SUP deszka, ami így mindössze 65 000 forintba kerül EU raktárból rendelve.

A szett tartalmaz minden olyan kiegészítőt, amire csak szükség lehet a SUP-pal kapcsolatban. A deszkán kívül adnak hozzá egy szétszerelhető evezőt, egy kézipumpát, az uszonyokat, javítókészletet, kötelet, amivel magunkhoz csatolhatjuk, a tárolózsákját és még egy vízálló telefontartót is.

A Wowspeed SUP szinte forintra pontosan feleannyiba kerül, mint egy hasonló Decathlonos darab, mégis jó minőségű. Már sok magyar vásárló letette mellette a voksát, 224 darab honfitársunk értékelése látható a termékoldalon, és már nekünk is írtak személyesen, hogy jó minőségű a SUP. Nyilván van jobb is, például a szintén kínai FunWater elvileg még profibb, de az már jócskán drágább is, kezdő darabnak ez tökéletes. Az AFFDA9F2E44F  kuponkódot kell felhasználni hozzá, hogy mindössze 65 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhassuk a sporteszközt, és ennyiért EU raktárból szállítják, ingyenes házhoz kézbesítéssel a UPS vagy DHL által.

Ha pedig szeretnénk egy olyan változatot, amihez ülést is adnak, akkor azt az A7B692D3EBDA  kuponkóddal vásárolhatjuk meg 75 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés