hirdetés

Okoszárat nőnapra

Egy fárasztó nap után gyorsan hazajuthattok

hír
Okoszárat nőnapra 1

Forrás: Welock

írta: Bagi
2024-03-06

A Welock okoszár gyártásra specializálódott, a választékában találtok ujjlenyomatolvasós és számkódos modelleket, de RFID kártyával vagy okostelefonnal is használhatók. Aki már próbálta őket, soha többet nem akar kulcsokkal bajlódni, hiszen semmit sem kell magatokkal cipelnetek, nem veszítetek el semmit, és nem utolsó sorban sokkal kényelmesebben és gyorsabban bejuttok az ajtón. A Welock kuponokat is küldött a legnépszerűbb termékeire, érdemes most zárat cserélni.

Welock Touch41, ujjlenyomat olvasós zár

Ezt az okos zárat ujjlenyomattal, RFID kártyával vagy a Welock alkalmazással nyithatjátok ki. A memória 100 ujjlenyomat tárolására képes, ebből három rendelkezhet adminisztrátori jogosítvánnyal. Legfeljebb 20 kártya párosítható az eszközhöz, a csomagban három darabot találtok. Az applikáció kompatibilis az iOS és az Android rendszerrel is.

A zár specialitása az OLED kijelző, amit a tetejébe építettek, és képes mutatni az eszköz státuszát, például hogy a 3 darab AAA elem mikor szándékozik lemerülni. A gyártó egy adag áramforrással 8-10 hónapnyi üzemidőt ígér napi 10 ajtónyitással számolva. Ha az akkumulátor lemerült, az USB biztonsági mentés segítségével feloldhatjátok a zárolást.

A folyadékoknak IP65 szabvány szerint áll ellen, de nyilván ez nem egy kültérre tervezett eszköz, kertkapuhoz ne használjátok, -30 és 60 fok közötti hőmérsékleten üzemel. Az élettartama elég durva ezeknek a záraknak, 10 millió nyitásra tervezték. Az európai sztenderdeknek megfelel, így minden szabvány méretű ajtóba beszerelhető, de a hossza állítható, így 50-100 mm vastagságú nyílászárókba is beépíthetitek.

A zárhoz a VD50  kupont tudjátok használni, így 54 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, európai kiszállítással.

Welock PCB41, számzárral

A termék szinte bármelyik európai standard ajtóba beszerelhető fúrás nélkül, aminek a vastagsága 50 és 100 milliméter között van, az installálás nagyjából 10 percet vesz igénybe. Nyitásra többféle lehetőségetek kínálkozik, a zárat az előre beállított számkóddal, RFID kártyával, vagy mobiltelefonos alkalmazással is fel tudjátok oldani.

Legfeljebb 10 jelszócsoportot tárol (ebből 3 rendszergazda funkcióval), és 20 kártya párosítható hozzá. Mint admin, kreálhattok egyszer használatos jelszót is a vendégeitek részére. A zár 3 darab AAA elemmel működik, a cég által megadott adatok alapján napi 10 nyitással-zárással számolva 1 évig üzemel egy garnitúrával, ha pedig a töltöttség 20 százalék alá esik, arról értesítést küld a készülék. Az ujjlenyomatolvasós tesójához hasonlóan ez is IP65 vízálló.

A VD30  kuponnal 47 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg európai kiszállítással, 2 év garanciával.

hirdetés