hirdetés

Okosságok Geekbuyingon

Villámakció, kupon és kedvezmény

hír
Okosságok Geekbuyingon 1
írta: Rolla
2019-10-28

Igazából nem is érdemes olyan terméket megvenni, amihez nincs legalább egy kupon, promó vagy kedvezmény, és ha szemfülesek vagytok, akkor a villámakciók alkalmával is lecsaphattok jó cuccokra. Hogy ne kelljen sokat keresgélnetek, mutatok néhány kütyüt, amit jóárasítva szerezhettek be. Ha pedig szeretnétek kimaxolni a gyorsaságot és az olcsóságot, akkor lehetőségetek van EU raktárból is megrendelni néhány dolgot.

Xiaomi Xiaowa E20 robotporszívó

Mutatok egy lehetőséget arra az esetre is, ha régóta kacérkodtok a robotporszívó gondolatával, de nem szeretnétek több mint 100 ezer forintot fizetni érte. A Xiaowa E20 bőven eme összeghatár alatt marad – 72 000 forintba kerül a GKB20PP kóddal, szállítási díjjal együtt -, így érdemes lecsapni a házi Consuélára. Mi Home appon keresztül időzíthetitek és ellenőrizhetitek, hogy hol tart éppen, viszont fontos leszögezni, hogy a király ár érdekében kivették belőle  többek között a virtuális fal, a térképvisszatöltés és a takarításismétlés funkciókat, ellenben megmaradt az a jó tulajdonsága, hogy ha elfárad, akkor automatikusan visszamegy a dokkolójához, majd némi relax után folytatja a munkát.

A kisebb tesóval, a C10-zel ellentétben felmosni is képes víztartályának köszönhetően, ami nagyban csökkenti a szálló por mennyiségét a levegőben. Ha pedig “eredeti” funkciójánál maraduk, akkor a két legszimpatikusabb adat ezzel kapcsolatban, hogy 1800 Pa szívóerejével nem kell azon izgulnotok, hogy otthagyja -e a por és a haj nagy részét, továbbá 640 ml-es a portartálya, így nem kell minden nap kiürítenetek. Plusz egy extra infó a rendeléssel kapcsolatban: ez az ár német raktárra vonatkozik, ami azt jelenti, hogy áfa- és vámmentesen kapjátok meg a terméket, továbbá akár egy héten belül meg is érkezhet a csomag.

Tronsmart T6 Plus hangszóró

Nem hagynám ki az irodánkban jelenleg is használatban lévő Tronsmart T6 Plus párost, amit a teszt után is szívesen hallgatunk. Az eszköz szépsége, hogy a TWS-nek (true wireless stereo) köszönhetően ha kettőt párosítotok, akkor sztereóban is hallgathattok zenét, ami már egy nagyobb társaságnál vagy szabadtéren nagyot tud dobni az élményen. Ez az egyetlen olyan TWS hangfalpáros, amelyik ráadásul körben sugározza a hangot, vagyis teljesen mindegy, hogy a kütyük melyik oldalán álltok.

A cucc akár 15 órát is kibír egy töltéssel, ráadásul power bankként is használhatjátok, ami egy hajnalig tartó partin életmentő lehet. Ha még nem szereztétek be, akkor most érdemes, mert a kettő darab hangszóró a GKB10PP kóddal 33 000 forintba kerül ajándék hordtáskával, EU raktárból. Ebben az a pláne, hogy egy darabért 20 000 forintot kell kicsengetnetek, magyarul simán megéri, ha a bundle-t veszitek és ha nem akarjátok őket sztereóban hallgatni, akkor az egyiket elbizniszelitek vagy elteszitek karácsonyi ajándéknak valakinek.

Lenovo Z6 Lite okostelefon

A jó minőségű középkategóriás telefonok táborát erősíti a Lenovo üdvöskéje, aminek megbízhatóságára a név a garancia. Ezek a készülékek manapság már külsőben igyekeznek hozni a csúcskategóriás telefonok követelményeit, így például ebben az esetben is 6,3 colos, 2340*1080 pixeles felbontású kijelző társul az egyedi, színátmenetes házhoz.

Ahol általában lecsippentenek a tudásból a kedvező árért cserébe, az a processzor, a RAM és a belső memória. Ebben az esetben is ez történt, Snapdragon 710-es SoC hajtja a telefont, ami a 7. helyen áll a Snapi listáján, továbbá a 4 GB RAM mellé választhattok 64, illetve 128 GB ROM-mal felszerelt kiadást is. Pro tipp: 2 SIM-kártya befogadására is képes a mobil, amikből a másodikba SD kártyát is tehettek, ezért érdemes inkább az olcsóbb, 64 GB-os verziót választanotok, és egy lapot beletennetek, mert így jóval olcsóbban jöttök ki a végén.

Fotózás terén is szerényebb a csúcskategóriához képest, de azért nem kell rögtön elásni. 4K-t is támogató 18+8+5 MP-es tripla kamerájával simán lőhettek jó képeket és videókat, 16 MP-es előlapi egységével pedig a szelfizést sem kell hanyagolnotok.

Manapság szerencsére már a nemzetközi piacra szánt telefonokból a legtöbb gyártó nem meri kihagyni a B20-at ismerő 4G kapcsolatot, hiszen ez biztosítja, hogy a mobilnetet mind sűrűbben, mind gyérebben lakott területeken simán használhassátok. Természetesen a szinte kötelező – már strapatelefonokon is megtalálható – ujjlenyomat-olvasó sem maradt le, továbbá tapsot érdemel az átlagtól nagyobb, 4050 mAh-s aksi is, amivel tapasztalataink szerint akár 3 napot is végigtolhattok egy töltéssel.

55 000 forintba kerül a 4/64 GB-os verzió, konkrétan 45 000 forinttal olcsóbb, mint a 6/128 GB-os, ráadásul 256 GB-ig bővíthető egy SD kártyával, így jóval olcsóbban és jobban jöttök ki, ha a kisebb verziót veszitek meg.

Mivel továbbra is az a nyerő, ha valamit olcsón és nagyon gyorsan be lehet szerezni, ezért nézzetek körül itt, ahol további termékeket találhattok EU raktárból, kuponokkal.

hirdetés