hirdetés

Okos WC ülőke és bidé egyben a napi sláger a Cafagonál

Azért van másik eszköz is a tarsolyukban

hír
Okos WC ülőke és bidé egyben a napi sláger a Cafagonál 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-05-31

A Cafago a reggeli dolgokat szeretné megkönnyíteni egy olyan WC ülőkével, ami nemcsak fűthető, hanem bidé funkciót is betölt és nem kell hozzá melegvizes kiállás, ami miatt a fél fürdőszobát szét kell bombázni. A másik pedig egy mini akkus kompresszor, amivel a billentyűzettől kezdve a klímáig mindenfélét ki lehet pucolni. Mindkét termék szállítása ingyenes, az áfát pedig az eladó rendezi a termékek után.

A hidegvizet lokálisan melegíti fel a mosáshoz,

és a hőmérséklete is állítható. Ha végeztünk az ügyesbajos dolgunkkal a vécén, megnyomjuk rajta a bidé gombot, akkor előbújik egy vékony zuhanyfejszerű egység, amiből spriccel a víz, és így könnyen tisztán tarthatjuk a kényes hátsófelünket. A csap pozíciója állítható, ahogy a vízsugár erőssége is. Masszázsfunkció is van benne, ilyenkor a hideg és a meleg vizet tudja gyorsan váltogatni (így lazulnak el könnyebben az izmok), valamint folyamatos mozgásban van, hogy tökéletes legyen a tisztítás. A csapot minden egyes használat előtt UV fénnyel fertőtleníti a kütyü, valamint a víz is egy szűrőrendszeren keresztül, tisztán jön ki belőle. Továbbá még éjszakai világítás is van benne, hogy beletaláljunk sötétben is a megfelelő helyre.

Arról már nem is beszélve, hogy ennek sem csapódik le a teteje, ha elengedjük, hanem szép lassan visszaereszkedik, ahogyan az IKEA-s darabok. A Cafagón 58 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, német raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Akkumulátoros kompresszor

A kompresszor egy igen hasznos találmány a ház körül, egyrészt fel lehet vele fújni mindenfélét, ami így a nyár előtt egy nappal nem éppen haszontalan dolog, hiszen mindenkinél hegyekben állnak a strandlabdák, a parti fotelek, a gumicsónakok és a hasonló alkalmatosságok. A másik felhasználási mód, hogy a levegőt nem felfújásra, hanem tisztításra használjátok, például ki lehet ganézni a billentyűzetet vagy éppen beterelni a klímatisztító habot a beltéri egységbe, de akár az autóülések redői közül is ki lehet fújni az oda beragadt piszkot. Szóval összefoglalva hasznos, különösen akkor, ha akkus a cucc, és nem kell hozzá méteres zsinórokat átrángatni a kerten.

Az eleje 3 fokozatban állítható, van továbbá egy LED lámpa a nyelén, ami segít abban, hogy lássátok, mit fújkáltok. A működésről egy kijelző ad visszajelzést, ahogyan a töltöttségről is. Mindenféle szűkítő fejeket is adnak mellé, egyrészt, hogy jobban lehessen vele kontrollálni a légsugarat, másrészt meg azért, hogy a megfelelő szelepekhez illeszthető legyen. Fokozattól függően 20-50 percet képes elműködni a 7500 mAh-s akkumulátoráról, feltölteni pedig Type-C port segítségével lehet. 10 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szállítás ingyenes, az áfát rendezi az eladó a termék után.

hirdetés