hirdetés

Okos termosztátok fillérekért

MoesHouse termékek Banggoodon

hír
Okos termosztátok fillérekért 1
írta: Atika
2020-01-28

A héten új albérletbe költözöm, amivel együtt jár a bútor vásárlás, pakolászás és valamiért erős késztetést érzek közben a technikai fejlesztésekre a lakásban. Mivel egy olyan szinten buta termosztáttal van szerelve az új lakhelyem, hogy azt sem lehet megmondani, hogy pontosan milyen hőmérsékletre állítottam, ezért elgondolkodtam rajta, hogy beszerzek egy WiFi-s darabot, hogy akár a telefonomról is vezérelhessem.

Mindkettő modell kapacitív gombokkal rendelkezik, illetve kaptak egy LCD kijelzőt, amin nyomonkövethetjük az éppen aktuális hőmérsékletet, a beállított célhőfokot vagy a pontos időt. A bekötése egyszerű, hiszen csak a jelenlegi termosztát helyére kell bekötni, de ebben a használati útmutató is a segítségünkre lesz, ha mi magunk szeretnénk telepíteni.

Fentebb már említettem, hogy a Smart Life applikációt használják ezek a termosztátok, úgyhogy akár telefonról is tudjuk állítani a lakás hőmérsékletét, időzíthetünk vagy előre beállíthatunk eseteket, amikor automatikusan kapcsol a fűtés. Távolról is elérhetjük, vagyis még hazaérkezés előtt felmelegíthetjük a lakást, ami elég pozitív dolog télen, ráadásul könnyedén segíthet spórolni a fűtésszámlán.

A különböző verziók 14 000 forint körüli áron érhetőek el, amihez már érdemes az EU Priority Line áfamentes szállítási módot választani.

hirdetés