hirdetés

Okos redőnykapcsoló és mini hőnyomtató olcsón

Érdekes, niche dolgokat kínál a Tomtop

hír
Okos redőnykapcsoló és mini hőnyomtató olcsón 1

Forrás: Tomtop

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-06-09

Nem mindennapi dolgokkal rukkolt elő a Tomtop, az egyik egy hatos függöny/redőnykapcsoló szett, amit okosotthonba lehet integrálni, a másik pedig egy hordozható hőnyomtató, leginkább a fiatalabb korosztályra becélozva. Mindkét termék ingyenes szállítással érkezik, a Tomtop pedig fizeti a többletköltségeket a termékei után.

Minden az egyben fotónyomtató

A minden az egyben fotónyomtatók itthon nem igazán terjedtek le, pedig érdekes szerkezetek, kicsit ahhoz tudnám hasonlítani őket, mint régen a Polaroid fényképezőgépeket. Ezek a masinák pici – 8x8x3,5 centiméteres – nyomtatók, amik azonnal képesek papírra nyomni a vágyott tartalmakat, legyen az bevásárlólista, egy weboldal, egy vicces kép vagy éppen a kifestő a gyereknek. Egy kis kreativitással viszont sokkal többre használhatók, gyárthattok velük matricákat, QR kódokat és hasonlókat. BT alapon képes kommunikálni, így tölthettek rá tartalmakat, amiket utána megjelenít a hordozható printer.

Persze a szó hagyományos értelmében véve nem is igazi nyomtató, hiszen nem tartalmaz tintapatront vagy tonert, helyette hőpapírral dolgozik, amely többféle alapszínben kapható, erre „égeti” rá a képeket az eszköz. Az 1000 mAh kapacitású akkumulátort USB-n keresztül lehet feltölteni, de a gyártó nem köti az orrunkra, hogy ez hány kép kinyomtatására elegendő. Ha megtetszett a leginkább gyerekeket célzó, kétféle színben is kapható jópofaság, akkor 7200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hazavihetitek, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés