hirdetés

Okos időjárás állomással bárhol nézhetjük a hőmérsékletet

Mindent tud

hír
Okos időjárás állomással bárhol nézhetjük a hőmérsékletet 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-06-23

Egy igazán profi időjárás állomással nemcsak az otthonunkban nézhetjük, hogy milyen idő van, hanem a világ másik feléről is csekkolhatjuk a mért adatokat. A kütyü nagyon sokrétű, az ilyen meleg napokon főleg sok hasznát vehetjük és még három különböző szenzorral is elég kedvező áron lehet megrendelni.

A Tuya appal lehet szinkronizálni, így távolról is láthatjuk, hogy éppen milyen időt jósol, vagy milyen idő van a lakásban, illetve a teraszon. Az alkalmazáson belül még riasztást is állíthatunk be, például, hogy egy bizonyos UV érték felett vagy hőmérséklet alatt küldjön egy értesítést nekünk, így fel tudunk készülni a körülményekre. A gyűjtött adatokból statisztikákat, grafikonokat is csinál, amit később is vissza tudunk nézni.

Rengeteg funkcióval rendelkezik ez a kütyü, az pedig egy nagyon jó feature benne, hogy okos is. Kétféle verzió rendelhető belőle, de mind a kettőre felhasználható a BGe06fba  kuponkód. Így pedig az egy szenzoros változat 14 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, három szenzorral pedig 17 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni, ingyenes kiszállítással.

hirdetés