hirdetés

Office 2019 vagy Office 365?

Melyiket és honnan vásároljátok?

hír
Office 2019 vagy Office 365? 1
írta: Atika
2020-03-02

Amikor a Microsoft Office-ról beszélünk mára már két lehetőségetek is van. Megvásárolhatjátok az éppen aktuális kiadást, ami annyit tesz, hogy örökké a birtokotokban lesz egy Office csomag, amivel bárhol dolgozhattok offline vagy előfizettek az Office 365-re és az interneten keresztül akárhol hozzáférhettek a dokumentumaitokhoz. Na de melyikre érdemes beruházni?

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A Keysworlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A Keysworlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Az Office 365 mellé jár 1 TB OneDrive tárhely is, amit fájlok és fényképek tárolására használhattok. Az előfizetéssel akár tableten vagy telefonon is elérhettek minden fent említett szolgáltatást.

Ha mindig naprakész szoftverrel szeretnétek dolgozni és a világ minden pontjáról szeretnétek elérni a dokumentumaitokat, akkor az Office 365 lesz számotokra a megfelelő választás.

Na de mennyibe kerülnek?

Az Office 2019 Otthoni verziója 45 000, míg az Office 365 ugyanezen néven futó előfizetése évi 30 000 forintba kerül, de ennél jóval olcsóbban is megkaphatjátok őket. A KeysWorlds webshopjában éppen zajlik a Tavaszi Vásár, ahol sokkal kedvezőbb áron vehetitek meg a Microsoft szoftvereit. Ráadásul mivel az Office 2019-hez szükség van Windows-ra is, ezért azt is potom összegért vehetitek meg náluk.

Az SPOFF45 kuponnal az alábbi árakon vehetitek meg az Office 2019 Professionalt és az ezt tartalmazó csomagokat:

Minden egyéb Microsoft termékre 35% kedvezményt kaphattok, ha használjátok az SPOFF35 kódot:

A teljes termékpalettát itt találjátok, ezekre szintén érvényes a fent említett kupon, amit a kosárban tudtok megadni, fizetés előtt.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés