hirdetés

Odacsapnak az Oral-B-nek!

Brutálisan olcsó Xiaomi szónikus fogkefék és kiegészítők

hír
Odacsapnak az Oral-B-nek! 1
írta: SonkaMod
2019-07-31

Már rengeteg tesztünk van különböző elektromos fogkefékről, amik nagy százalékban szónikusak, nem a hagyományos forgófejes kivitelűek. A Xiaomi különböző eszközei eddig mindig bejöttek, így jó szívvel ajánlom az alábbi fogápolási termékeket, jómagam is nagy rajongójuk vagyok. Azt tudni kell, hogy elég rossz fogazattal áldott meg a sors, tehát ha valaki, akkor én tudom, hogy mennyi rossz fogkefe és kiegészítő létezik.

Ennyiért több, mint meggyőző, nem csalódhatunk az ár/érték arányában. A pótfejek hiányától és drágaságától sem kell aggódni, a BG15%SP kóddal 1200 forintért rendelhető hozzá 2 db vadiúj cserepéldány.

Update: Időközben elfogyott a fogkefére a kupon, így az új kód: BGSOEX30. Ezzel kevésbé akciós, de továbbra is nagyon jó áron van, hisz csak 3500 Ft.

Update 2.0: A Points Mall-ban 5 pontért – amit a napi bejelentkezésért meg is kaptok – , és 2600 forintért még megrendelhető!

Update: A BGEX3GWTR kuponkóddal újra csak 2600 forint a fogkefe!

Odacsapnak az Oral-B-nek! 3

Xiaomi Soocas X3

Ha megtetszett az EX3, de érdekelnek a mobilapplikációs statisztikák és beállítások, akkor a Soocas X3 remek választás. Hasonló dolgokat tud, mint a nagyon olcsó variáns, de Bluetooth kapcsolat segítségével összelőhető a telefonunkkal, és személyre szabhatjuk a fogmosásunkat. Régebben csináltunk róla tesztet is, azt érdemes elolvasni. Akkor nem annyira tetszett nekünk, hisz viszonylag magas volt az árazása, de most a BGSX313 kuponkód segítségével csak 9200 forint, amiért már igencsak megéri megvenni. Ehhez a termékhez is könnyen találhatunk pótfejet, 2900 forintért kapunk rögtön kettőt is. Még utazós tokot is árulnak hozzá, melyet a BG15%SP kóddal 1300 forintért szintén magunkénak tudhatunk.

Update: A BGSX299 kuponkóddal még olcsóbb a Soocas X3!

Odacsapnak az Oral-B-nek! 4

Kiegészítők

A fogmosási rituáléhoz tartozik még pár dolog, ilyen a szájvizezés, szájzuhanyzás és a fogselymezés is. Bár nem mindre tudunk példát találni a Xiaomi termékpalettáján, de azért pár terméket még érdemes a Kedves Olvasók figyelmébe ajánlanunk.

A Soocas fogselymet mindig is drágálltuk, mert az érte elkért több, mint 4000 forint nem kevés, még akkor sem, ha 300 darabról (6 csomagról) van szó. Viszont most a BGPSDF0 kuponkód segítségével mindössze 2600 jó magyar forint, ami már nagyon kecsegtető. Emellé bátrabbak beszerezhetik a BG15%SP kód segítségével 4200 forintért a két darabos Xiaomi Soocas fogkrém csomagot is.

Bár szájvízzel nem készült a Xiaomi, szájzuhany azért fellelhető a kínálatban, sajnos ezennel kuponkód nélkül, mivel éppen egyébként is akciós a kütyü. 9400 forintért dobhatjuk be a kosarunkba, ami baráti, pláne ha azt is figyelembe vesszük, hogy itthon egy hasonló tudású készülék minimum 15 000 forint, de inkább még több.

Update: A szájzuhanyra is használható a BG15%SP kuponkód!

hirdetés