hirdetés

Oclean szónikus fogkefe kiárusítás van az Alin

X és Z1 rendkívül alacsony áron!

hír
Oclean szónikus fogkefe kiárusítás van az Alin 1
írta: SonkaMod
2020-10-27

A Xiaomi Oclean fogkefék egytől egyig remek minőséget képviselnek, de nem feltétlenül hibátlanok. Az X és a Z1 modellt is teszteltük, és az előbbivel egy kicsit meggyűlt a bajunk. Még szerencse, hogy most sokkal olcsóbban beszerezhető, mint a teszt idején, így nyilván már kevésbé fájnak a hibái. A Z1 a tesztidőszakban is nagyon megfogott minket, mindenképp könnyű szívvel tudjuk ajánlani, főleg ennyiért. A mostani alis áraik elképesztően alacsonyak, érdemes most beszerezni őket magunknak vagy ajándékba.

Oclean Z1

Az Oclean Z1 olyan jól sikerült modellje a Xiaominak, hogy a tesztje során körülbelül csak szuperlatívuszokban tudtunk róla beszélni. Nagyjából az X tudását hozza a kütyü, csak nincs rajta érintőkijelző és jóval olcsóbb. Az applikációban beállíthatunk minden paramétert, és 32 féle erősség közül választhatunk. Azt, hogy épp milyen módban van LED-ekkel mutatja a fogkefe, ami bitang jól néz ki. Az appon nyomon követhetjük, hogy mely részek maradtak ki a tisztítás során, és a statisztikák ennél a modellnél is elérhetők. Ez is érzékeli, ha túlságosan rányomjuk a fogunkra a kefét, és ilyenkor megáll. Egy töltéssel simán elmegy egy hónapot, de akár többet is, ez nyilván a használattól függ. Pótfejet ehhez is könnyen lehet találni, az Aliexpress ebben mindig segít.

Az alapára 12 000 forint körüli, amivel ár/érték bajnok, de most az ALIZ13 kuponkóddal még olcsóbb, mindössze 8900 forint. Ingyenes szállítással, gyorsan házhoz is hozzák EU raktárból, így tehát ez a fogápoló eszköz is remek ajánlat.

hirdetés