hirdetés

Nyáron olcsó az okos radiátorvezérlő

Okos radiátorszelep, igen kedvező áron

hír
Nyáron olcsó az okos radiátorvezérlő 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-05-23

A radiátor szelepvezérlését lecserélni okos variánsra igen jó ötlet, mivel így nem kell manuálisan tekergetni azt, hanem kényelmesen, a telefonunkról is vezérelhetjük. Ráadásul nemcsak kényelmes, hanem takarékos is, mert lehet automatizálni. Távfűtéses és központi fűtéses lakásokba kifejezetten ajánlott, de más radiátoros fűtéseknél is jól jön, a Banggoodon pedig szezonon kívül nagyon olcsón lehet rendelni a maradék készletből.

A használatához kell egy Zigbee 3.0 hub, ha még nincsen a háztartásban, amit legolcsóbban Aliexpressről lehet beszerezni. Banggoodon a vezérlőből többféle kiszerelés kapható, de a készlet már rohamosan fogy. Mivel már szezonon kívül vagyunk, így nagyon kedvező áron adják. Attól függően, hogy hány darabos szettet vásárolunk, az árak nagyon érdekesen alakulnak:

1 db szelep: 5600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
5 db szelep: 33 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
6 db szelep: 41 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés