hirdetés

Nyárindító vegyes válogatás Geekbuying módra

A hőség még nincs itt, de a kuponok már igen

hír
Nyárindító vegyes válogatás Geekbuying módra 1
írta: hajas
2021-06-02

Az új évszak kezdetével a Geekbuying vadonatúj akciókkal, kuponokkal kedveskedik számotokra. A cikkben találtok TWS fülest, sétapadot, érintőképernyős monitort, elektromos rollert és TV boxot is, tehát igen széles a paletta. Az áfa- és vámköltségek miatt nem kell aggódnotok, mivel mindegyik termék EU raktáras, így még a szállítás is gyors lesz.

ACGAM B1-402

Az ACGAM B1-402 egy sétapad, melynek segítségével még rossz idő esetén is mozgásban tudtok maradni a lakásotokban. Az 110 x 40 centiméteres sétafelület csúszásmentes anyaggal van borítva, maximális terhelhetősége 100 kg. A mellékelt távirányító segítségével vezérelhetitek a készüléket, például ezzell szabályozhatjátok a sebességet maximum 6 km/h-ig. A készülék könnyen mozgatható, a kapaszkodó kar pedig lehajtható, így könnyű tárolni. Az elején találjátok a kijelzőt, de itt kapott helyet a Bluetooth hangszóró is, vagyis edzés közben akár kedvenc számaitokat is hallgathatjátok.

Ha használjátok az ACGAMB1 kuponkódot, akkor 82 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek elő. Németországból fogják postázni, ingyenes szállítással.

WEICHENSI BM1

A WEICHENSI BM1 egy 15,6 colos, Full HD felbontású, HDR-es IPS érintőképernyővel ellátott, hordozható monitor. Könnyű mozgatni, mivel mindössze 1,18 kilogrammot nyom, 363x228x11 milliméteres méreteivel pedig kompaktnak mondható, ráadásul még beépített hangszórókat is belezsúfoltak. A fém háznak és a vékony kávának köszönhetően jól mutat. Portokkal sem szűkölködtek, így a monitoron találtok 2 darab Type-C, egy HDMI, egy USB 3.0-ás és egy 3,5 mm-es jack csatlakozót. A számítógépektől kezdve, a játékkonzolokon át még akár egy okostelefont is ráköthettek. A csomagban találtok 3 darab adatkábelt, egy adaptert, és egy nagyon szép, mágneses bőrtokot is, ami szállításkor megóvja a készüléket a sérülésektől. Ha a kosárban bepötyögitek a megfelelő mezőbe a GKB304C kuponkódot, akkor mindössze 61 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, ingyenes szállítással.

KUGOO KIRIN M4 PRO

A KUGOO KIRIN M4 PRO egy furcsa szerzeménynek tűnhet, mivel hivatalosan elektromos rollerként látott napvilágot, azonban az ülése miatt inkább egy elektromos robogóra hasonlít. Ezt egyáltalán nem mondanám hátránynak, mivel így egy hosszabb utat sokkal kényelmesebben megtehettek vele, a hosszú út pedig akár 60 kilométer is lehet, mivel egy töltéssel ennyit bír a járgány. Teherbírása jelentősen felülmúlja a legtöbb konkurens terméket, mivel akár 150 kilót is elbír, maximális sebessége pedig eléri a 45 km/órát. Az ülés szükség esetén eltávolítható, a roller pedig néhány mozdulattal összecsukható, így a 23 kilós szerkezet tárolása és szállítása könnyű. A biztonságotok érdekében szereltek rá tárcsafékeket, LED lámpákat, de azért bukósisakot ajánlott hozzá viselni. Az NNNM4PLT kuponkódot felhasználva 205 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetiek meg a rollert, ingyenes és gyors szállítással.

A95X MAX II

Az elsőre talán mini PC-nek tűnő A95X MAX II valójában egy TV box. A készülékben egy négy magos Amlogic S905X3 típusú processzor, egy Mali G31 MP2-es GPU, továbbá 4 GB RAM és 64 GB-os belső tárhely teljesítenek szolgálatot. Utóbbi kétféleképpen is bővíthető, egyrészt micro SD kártyával, de még akár egy HDD vagy egy SSD is beleszerelhető a készülékbe. A gépen Android 9 operációs rendszer fut, vagyis egy csomó alkalmazást rátelepíthettek. Egy rakás csatlakozó található rajta: HDMI 2.1, 1 db USB 2.0, 3 db USB 3.0, AV, SPDIF, LAN és természetesen a WiFi modul is megtalálható benne, így akár vezeték nélkül is játszhattok át tartalmakat. Az 5BCMAGK2 kóddal 20 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Csehországból.

hirdetés