hirdetés

Nyári vásár a Keysworlds-ön!

Microsoft termékek 3000 forinttól

hír
Nyári vásár a Keysworlds-ön! 1
írta: Atika
2020-06-30

A Keysworlds most is, nagyon jó árakon kínál minden Microsoft terméket, amire egy home office-hoz szükségetek lehet. Windows 10, Office 2016 és 2019, de még Office 365 is van a repertoárban, ráadásul nemrégiben antivírus és biztonsági szoftverek is érkeztek az egyik legnépszerűbb szoftverwebshop „polcaira”.

Minden Office és Windows 35% kedvezménnyel

A BOFF35 kuponkód felhasználásával 35%-ot faraghattok le az amúgy is alacsony árból:

20% kedvezmény biztonsági szoftverekre

Mind tudjuk, hogy manapság, amikor a pénzügyinket is online intézzük nagyon fontos a biztonság. Éppen ezért minden vírusirtó és biztonsági szoftver 20%-kal olcsóbban kapható a BOFF20 kuponkóddal.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép: Christian Lambert, Unsplash

hirdetés