hirdetés

Nyári szoftvervásár

MS Office féláron, Windows 10 3000-ért

hír
Nyári szoftvervásár 1
írta: Atika
2020-05-25

A Keysworlds, mint tudjuk a lehető legalacsonyabban tartja a Microsoft szoftverek árait webshopjában, és most, hogy egy elkezdett lefele kúszni az euró árfolyama, mi is egyre jobban észrevehetjük az árak esését. Az Office féláron, a Windows 10 pedig a már jól megszokott 3000 forintos ár környékén vásárolható meg.

A fenti kuponok hatalmas kedvezményeket adnak minden szoftverre, de érdemes sietni, ugyanis nagyon sokan vásárolnak és csak korlátozott számban érhetők el.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés