hirdetés

Nyári leárazás a Keysworlds-nél

Windows 10 már 3000 forintért

hír
Nyári leárazás a Keysworlds-nél 1
írta: hajas
2020-07-07

Elérkezett a Keysworlds.com nyári akcióhulláma. Jelentős kedvezménnyel szerezhettek be több Microsoft terméket, például Windows 10-et, Office-t, sőt, még Xbox Live Gold tagságot is.

Elég a régebbi Office? 40%-ot abból is elengednek

A Microsoft Office 2016-os változatát is beszerezhetitek olcsóbban, ehhez használjátok az XBOX40 kódot a kosárban.

Más kellene? Arra is van kupon

Ha bármilyen más termékre van szükségetek az oldalon, akkor az XBOX38 kóddal 38% kedvezmény üti a markotokat.

A kuponokkal jelentős kedvezménnyel zsákolhatjátok be a Microsoft termékeit, de érdemes sietni, ugyanis rengetegen vásárolnak és a készletek végesek.

A rendelés után perceken belül érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükségetek, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen éritek el.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés