hirdetés

Nyári cuccokat árazott le a Cafago

SUP-ot és etetőhajót is leértékelve vásárolhattok

hír
Nyári cuccokat árazott le a Cafago 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-08-30

A héten már sajnos itt a szeptember, de ezért jó pár szezonális cuccot akciózott le a Cafago. Most egy etetőhajóra és egy SUP-ra kaptunk ajánlatot, amiket simán használhattok még ősszel is. Érdemes sietni a vásárlással, hiszen a készletek gyorsan fogynak. Mindkét terméket Németországból küldik, és nem terheli őket semmilyen extra költség sem.

Syanspan etetőhajó szonárral

Az etetőhajókkal nehezen megközelíthető helyekre is ki lehet juttatni a csalit, például a tó közepére vagy akár nádas mögé is. A Syanspan hajója brutál mennyiségű, 8 kilogramm etetőanyagot tud magával vinni, amit a 4 külön irányítható kioldó kosarában lehet elhelyezni. A hatótávja 600 méter, és egy érintőkijelzővel megtoldott távirányítóval kell vezérelni.

GPS alapú helymeghatározást kapott, így tudjátok követni, hogy a hajó merre jár, képes visszatérni a kiindulási pontjára, illetve adott helyre is elküldhető, összesen 8 pontot lehet neki megadni. A jel megszakadása esetén visszatér a kiindulási pontra, de akkor is, ha lemerülne az akku. A másik érdekessége a szonár, amihez egy külön, 3,5″-os kijelzővel ellátott egységet kaptok, ami elvileg 0,6-73 méter között képes feltérképezni a víz alatti világot. Megmutatja a fontosabb adatokat – vízmélység, hőmérséklet, kirajzolja a fenék kontúrját – és természetesen megjeleníti a halnak vélt objektumokat.

Ez az etetőhajó már sokkal fejlettebb felszereltségű, mint a korábban bemutatott modellek, ehhez pedig az ára is igazodik. Most 228 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek a kifuttató akció keretében, ami így sem kevés, de cserébe egy jó képességű hajóval gazdagodhattok. Németországból, szállítási díj nélkül küldik.

hirdetés