hirdetés

Nyári cuccok

Ha még hiányzik valami

hír
Nyári cuccok 1
írta: Rolla
2019-07-08

Új menet, új beszállás a Gearbest nyári kiárusításában. Van élet a ventilátorokon túl is, hiszen most érdemes például walkie-talkie-t beszerezni, ami elég jó buli túrázásokkor, főleg, ha nagyobb csapatban indultok el, illetve ha komolyan űzitek, akkor szétverhetetlen rádiót is vihettek. A legnagyobb buli az egészben, hogy európai raktárból érkeznek a cuccok, így nem kell őszig várnotok a termékek megérkezésére.

A vicc az egészben, hogy egy csomag 4 db-ot tartalmaz a fenti narancssárga csodából, vagyis egy darab önköltsége 3.000 Ft alatt marad, mi ez ha nem bargain? Plusz biztos vagyok benne, hogy senki nem tud mondani még egy olyan eszközt, ami ennyiért ekkora hatótávot biztosít. Mennyi az annyi? 5.000 méter hölgyeim és uraim. Ezt is a képletbe helyezve a 11.800 forintos összeg tényleg nevetségesen hangzik.

Gocomma rádió beépített lámpával

Oké, tudom, hogy a Tronsmart T6 Plus és társai mellett már nem olyan elterjedt a rádióhallgatás, de ha oldscool-ban nyomnátok, esetleg féltitek a 20.000 forintos hangszórót, akkor inkább ezt válasszátok 6.300 forintért a SOLARRADIO kóddal. Ez tipikusan az az eszköz, ami a rádiós funkció mellett még számtalan más dolgot is tud, hiszen a kínaiak valamiért azt hiszik, hogy ha legyártanak mondjuk egy rádiót, akkor mellé mindenféle must have funkciót hozzá kell biggyeszteni.

Ezért találhattok benne például beépített zseblámpát is, amivel SOS jeleket adhattok le, ha úgy hozza a szükség. És ha esetleg olyan erdőben jártok, ahol kevés a konnektor, akkor se aggódjatok, mert napelemmel és kurblival is életet tudtok lehelni a készülékbe.

Megawheels S5 elektromos roller

Ha túrázás helyett inkább a városban krúzolnátok, akkor szerezzetek be egy rollert. Király hétvégi program, ha bedobjátok a csomagtartóba vagy felteszitek a vonatra és elmentek egy olyan városba, ahol eddig még nem jártatok. Javaslom a Velencei tó kerülő túrát, a táv felénél van egy egészen jó kajálda, ahol megpihenhettek, nem mellesleg még áramforrás is akad, ahonnan újradelejezhetitek járgányotokat.

Így bővíthető ki egy egész napos túrázássá a program, akkor is, ha a roller nem megy többet 20-22 km-nél, amit a kínaiak jellemzően 60 kilós Csenggel, hátszélben, egyenes úton mérnek.

Ha pedig maradnátok urbánus környezetben, akkor a 12,5 kilogrammos össztömeg a legtöbb embernek nem fog lumbágót okozni cipelés közben. Ebben a kategóriában kuriózumnak számító hátsó tárcsafék pedig abban segít, hogy biztonságosan, záros határidőn belül megálljatok és ne fejeljétek be a BKV busz hátulján az ablakot.

107.000 forintba kerül délután 18:00-tól, anyaghasználatban és méreteiben is komolyabb, mint a Kugoo S1, ezért érdemes rászánni ezt a minimális összeget, ha járművásárláson gondolkodtok.

 

Ha szeretnétek a teljes nyári kínálatot csekkolni, akkor nézzetek körül itt, ahol európai raktárakra lebontva böngészhettek a kedvezményes cuccok között.

hirdetés