hirdetés

Notórius késő vagy? Akkor ez a te válogatásod

Xiaomi Youpin TIMEROLLS

hír
Notórius késő vagy? Akkor ez a te válogatásod 1
írta: Toobee
2019-06-22

A Xiaomi Youpin TIMEROLLS tökéletes választás a hagyományos órák kedvelőinek, tapasztalatból mondom, hogy nagy segítség a pontosság betartásában. Tartom magam ahhoz, hogy az óra öltöztet, ezért ajánlom, hogy mindenki tartson 3-4 darabot otthon. Ez persze csak akkor működik, ha megfelelő ár társul mellé, a mai válogatásban pedig pont ilyen, „fillérekért” megvásárolható időmérő eszközöket, és egy fülhallgatót mutatunk be.

Notórius késő vagy? Akkor ez a te válogatásod 2

Xiaomi Youpin TIMEROLLS

A Xiaomi Youpin TIMEROLLS egy kvarcóra, azaz hagyományos időmérő eszköz, mely 7 mm vastag, az átmérője pedig 39 mm, ezért a kisebb kezűeknek is bátran ajánlott. Sűrűn nem kell vele foglalkozni, egy elemmel durván 3 évig használható, ami nagy előny a mai, naponta töltögetős világban. Nem kell különösebb tekintettel lenni rá, ugyanis 30 méterig vízálló. A Xiaomi Youpin TIMEROLLS szerkezete nem holmi gagyi dolog, a Citizen szállítja, ez garancia a jó minőségre. Kérem a hardcore órások ne forgassák bennem a kést, most az átlagember átlagigényeiről van szó. Fekete, ezüst és arany számlappal is megvásárolható 9.600 Ft-ért, ehhez az YRawYPi kuponkódot használjátok, ráadásul áfahatár alatt van. A tokozás 316L acél, az üveg karcálló, ennyi pénzért szerintem bőven jó felhozatal. Akár állásinterjúra, tárgyalásra, de utcai viseletnek is tökéletes.

Notórius késő vagy? Akkor ez a te válogatásod 3

Baseus E09

A Baseus E09 azoknak lesz segítség, akiknek már az ágyból is nehéz kikelni. Ez az eszköz nemcsak egy óra, hanem egy Bluetooth-os hangszóró is egyben rádióval, AUX bemenettel. Ébresztéskor megszólalhat a kedvenc dallamod, amit aztán jól megutálsz, hiszen ki szereti megszakítani a legromantikusabb álmait. Irányfényként is hasznos lehet az éjszakai botorkálóknak. Az 1.500 mAh-s akkumulátorral 40 órás készenléti idővel lehet számolni, de zenehallgatásból is kibír 6 órát, ezért nyugodtan lehet vinni kerti partikra is. A Baseus többször bizonyított már nálunk, jó termékeket gyártanak, az árazásuk pedig meglepően kedvező. Az YRBS09 kuponkóddal és szállítással együtt is csak 9.000 Ft a két darab 3 wattos hangszórót tartalmazó Baseus E09.  Természetesen az áfa miatt nem kell aggódnunk ilyen ár mellett.

Notórius késő vagy? Akkor ez a te válogatásod 4

Microwear X12

A Microwear X12 egy pimaszul olcsó, retró kinézetet utánzó okosóra vérnyomás- és EKG-mérővel. Egy 5.000 Ft-os órától ezek szokatlan funkciók, az már más kérdés, hogy mennyire pontosak… Használható sportoláshoz is, ugyanis pulzusmérős és megfelel az IP68-as tanúsítvány kritériumainak. A számomra ismeretlen BK3431Q chipet használja, 64 KB RAM-mal, szóval fénysebességet ne várjatok tőle. A kijelzője 0,96 colos, 160×80 pixel felbontású. Azért előnyös az alacsony fogyasztású hardver, mert több mint tíznapos üzemidőre képest. Valószínűleg nem egy minőségbajnok, de aki minimál pénzből ismerkedne az okosórákkal, tegyen vele egy próbát. Az YRMWX12 kuponkóddal tudjátok akciósan megvásárolni, természetesen áfamentesen.

Notórius késő vagy? Akkor ez a te válogatásod 5

Xiaomi 1More E1026BT

A Xiaomi 1More E1026BT egy TWS fülhallgató, ami a True Wireless Stereo rövidítése. A lényeg annyi, hogy vezeték nélkül teszi lehetővé a zenehallgatást, méghozzá sztereóban. A kínai cégnek megannyi eszköze született erre a feladatra, hiszen ott a Redmi AirDots, ugyanez Xiaomiban, illetve a Pro változat, de végre itt a 1More is, ami a korábbi tapasztalatok alapján a legjobbak között lesz.

Az oldalanként 6,2 grammos eszköz titánium kompozit drivert kapott, ami nem tartozik az olcsó anyagok közé. A beépített 55 mAh-s akkumulátor miatt 50%-os hangerő mellett 6,5 óra üzemidővel lehet kalkuláni, a bölcsőben pedig egy 410 mAh-s telep igyekszik az éhező szájat betömni. Támogatja a “gyorstöltést”, melynek segítségével 15 perc alatt pumpálhattok bele 3 órányi játékidőt, ez nagyon hasznos dolog.

Az YR1mO01 kuponkóddal 17.000 Ft-ért juthattok hozzá, ráadásul ebben az összegben a nagy eséllyel áfamentes szállítás is benne van. Jelenleg fekete, zöld, rózsaszín és arany változatban érhető el, ezzel mindkét nemnek kedvezett a gyártó.

hirdetés