hirdetés

Nőnapi vásár a KeysWorlds-nél

Még olcsóbb a Windows 10

hír
Nőnapi vásár a KeysWorlds-nél 1
írta: RK
2020-03-09

Minden év március 8-án ünnepeljük a nemzetközi nőnapot, amely során nagyon sok webshop leárazásokat tart. A KeysWorlds.com ezért az eddigieknél is nagyobb kedvezménnyel kedveskedik, így tényleg verhetetlen áron vehetitek meg szinte bármelyik Microsoft terméket a webshopukból.

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • Keysworlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A Keysworlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Windows 10 2950 Forintért

Minden egyéb Microsoft termékre 38% kedvezményt kaphattok az SPOFF38 kuponkód felhasználásával, így az alábbi árakon szerezhetitek be azokat:

Ne feledjétek, hogy ezek a külenleges kuponok csak március 15-ig élnek, úgyhogy érdemes minél hamarabb bevásárolni.

A nőnapi vásár oldalán megtalálhatjátok az összes akciós terméket, ezekre szintén érvényesek a fent említett kuponok, amit a kosárban tudtok megadni, fizetés előtt.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés