hirdetés

Nőnapi ajánlatok a Geekbuyingnál

Leértékelések a jeles nap alkalmából

hír
Nőnapi ajánlatok a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2021-03-03

Március 8-án lesz a nemzetközi nőnap, ami a nők iránti megbecsülés és tisztelet kifejezésének a napja. 1917 óta tartják a világ számos országában, Magyarországon pedig 1948 óta ünnepeljük. A jeles napra a Geekbuying is készült, így számos termék árát csökkentette le.

Xiaomi WalkingPad C1

Ha valamilyen oknál fogva nincs kedvetek vagy lehetőségetek kimozdulni a lakásból, de edzeni mégis szeretnétek, akkor érdemes elgondolkoznotok egy sétapadon. A Xiaomi WalkingPad C1 összecsukható, így kevés helyet foglal tároláskor, ráadásul könnyen mozgatható, hiszen két kereket is kapott a gép, a maximális teherbírása pedig 110 kilogramm. Három sebesség közül választhattok: 2, 4 illetve 6 km/órás sebességgel tudtok mozogni. Mobilos app is jár hozzá, melyben nyomon tudjátok követni az edzést, ráadásul számos extra funkciót is találtok benne. Ha pedig nincs kéznél a mobilotok, akkor a dobozban található távirányítóval indíthatjátok be a gépet. A WKPADC1Z kóddal 93 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg Németországból.

Jimmy JV35

A JV35 egy vezetékes atkaporszívó, ami hatékonyan távolítja el a poratkákat, elhalt hámsejteket és minden egyéb, ágyba nem illő dolgokat. Elsősorban azoknak ajánlott, akik nem szeretnék a meglévő porszívójukat lecserélni, viszont egy ilyen készülékre szükségük van. 14 000 Pa-os szívóerejével tisztítja meg a matracokat, ágyneműket, kanapékat, a poratkákat pedig 60 Celsius fokos hőmérséklettel és UV fénnyel nyiffantja ki. Használat után pár mozdulattal üríthetitek a tartályt, ami a szűrővel együtt vízzel mosható. A JMJV35Z1 kóddal 26 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg, EU raktárból.

 

Jimmy F6

A Jimmy F6 egy negatív ionos hajszárító. Működés közben a negatív ionok elporlasztják a hajon található nedvességet, belülről nem szárítja ki, ráadásul alacsonyabb hőmérsékleten üzemel, vagyis a haj hőterhelését is csökkenti, így hajkoronátok örülni fog. 1800 wattos teljesítménnyel és három fokozattal rendelkezik, ráadásul 3 fej is a csomag része, melyek a különböző hajtípusok formázásában segítenek. Hasonló készülékeket gyárt például a Dyson is, azonban ezek jóval drágábbak, például a Supersonicért 150 000 forintot is elkérnek. A Jimmy F6 ennél jóval olcsóbb, a JIMMYF6 kóddal csak 50 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés