hirdetés

Niche cuccok a Cafago kínálatában

A 3D nyomtatás szerelmesei és a horgászok fognak örülni

hír
Niche cuccok a Cafago kínálatában 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-04-12

A Cafago két érdekes termékkel jelentkezik a mai napon, egy távirányítható etetőhajóval, amit leginkább a horgászok tudnak majd használni, illetve egy 3D nyomtatókat vezérlő egységgel, ami tulajdonképpen egy Raspberry Pi-t vált ki, csak itt minden előre adott. A termékek EU raktárból érkeznek, ingyenes szállítás mellett.

Etetőhajó – Kifutófiú pecásoknak

Aki horgászott már életében, az tudja, hogy a halfogást sok mindennel meg lehet tuningolni, és most nem az olyan dolgokra gondolok mint a villantó, hanem mint az etetés. Összegyúrni az etetőanyagot egy jó kis vödörbe majd kézzel vagy etetőkosárral leteríteni az adott területet, tipikus mozzanata a horgászatra készülésnek. Persze csak addig, amíg be tudjátok azt dobni, dehát a nádas mögé vagy nagyobb távokra nem annyira egyszerű eljuttatni az anyagot. Erre jó az etetőhajó, ez ráadásul az olcsóbbak közül való. Nagyon egyszerűen működik, van rajta egy távirányítóval vezérelhető tároló, amit távolról a vízbe tudtok borítani. A távirányítós hajó hatótávja 400-500 méter – 430-540 yard -, és van rajta elöl egy LED, ami jelöli, merre áll az orra, hogy vissza is tudjátok magatokhoz navigálni, illetve így sötétben is használható. Képes magával vinni kb. 1,5 kilogrammnyi etetőanyagot, ami már tisztes mennyiség.

Az akkumulátora 5200 mAh-s, az üzemideje pedig 2-3 óra,

ami bőven elég az etetéshez. A vezérléséért egy egykezes maroktávirányító felel, nem túl bonyolult cucc, van rajta egy iránykar, meg pár gomb a hajó vezérléséhez. A jópofa, kétmotoros horgász kiegészítőért a REN16779  kuponkóddal 25 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, német raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

A Sonic Pad kamerával is kiegészíthető, így valós idejű monitorozásra is beállítható,

illetve képes time-lapse videókat készíteni a készülő műről. A készülék makrózható is, vagyis a felhasználók előredefiniált parancsokat futtathatnak a készüléken. A termékért a ED6687  kóddal 48 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, és EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés