hirdetés

Newtral MagicH-BP ergonomikus szék extrákkal

Deréktámasszal, lábtartóval, légáteresztő háttámlával, állítható kar-, hát- és fejtámlával

hír
Newtral MagicH-BP ergonomikus szék extrákkal 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-20

Te is görnyedsz, fészkelődsz munka vagy tanulás közben, igaz? Sehogy sem kényelmes és a végén még a derekad is megfájdul, kivéve, ha egy olyan ergonomikus ülőalkalmatosságot választasz, mint a Newtral MagicH-BP forgószék. Felszerelték minden jóval, deréktámasszal, lábtartóval, légáteresztő mesh háttámlával, állítható kar-, hát- és fejtámlával. Teszten is járt nálunk, így részletesebben is áttanulmányozhatod, mielőtt megveszed a nagyon baráti 81 300 forintért.

A szék terhelhetősége 300 font, ami nagyjából 136 kilogrammnak felel meg, tehát a szokottnál nagyobb terhelést képes elviselni. A székgörgők bár műanyagok, szerencsére nem karistolják össze a parkettát. Ennek a széknek az ülőlapja és a háttámlája extrán kényelmes, a gerinctámasz pedig tényleg enyhíti a hátfájdalmakat, ez pedig egy elég fontos dolog, amiért sokan hajlandók fizetni, főleg ilyen baráti árat.

RendeljKínait Sulifeszt keretén belül nagyon jó áron, 81 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető az NNNRENDELJKINAIT203  kuponnal, ingyenes szállítással, fekete színben.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más forgószékeket is, akkor érdemes körbenézned a RendeljKínait Sulifeszten, hiszen szuper ajánlatokkal várunk számos kategóriában!

hirdetés