hirdetés

Nem volt még ilyen olcsó a Proscenic V10 robotporszívó

3000 Pa szívóerő, LDS navigáció és Vibright felmosórendszer

hír
Nem volt még ilyen olcsó a Proscenic V10 robotporszívó 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-24

Már minden lakás kötelező tartozéka egy jó robotporszívó is, ami megkönnyíti a nyűgös takarítást. Ha még nincs ilyen géped a takarítóarzenálban, akkor válassz egy olyat, ami fel is tud mosni, így két legyet ütsz egy csapásra! A Proscenic V10 robotporszívó is ilyen, hisz nemcsak porszívóz, de fel is törli a padlót, mindezt 3000 Pa szívóerővel, precíz LDS navigációval, okos szőnyegérzékelővel és Vibright felmosóval. Kiváló választás, ha hatékony takarítógépre vágysz anélkül, hogy mélyen a pénztárcádba kelljen nyúlni. A Techtober Fesztünkön jó árat sikerült rá szereznünk a Ranvee-től.

Az eszköz emellett ultrahangos szőnyegérzékelővel is felszerelt, amely automatikusan növeli a szívóerőt, ha szőnyegre érkezik, de a felmosó tartállyal rendelkező módban kikerüli a szőnyegeket, így nem fogja összevizezni azokat. Összesen 28 különböző érzékelő gondoskodik arról, hogy a készülék biztonságosan közlekedjen a bútorok között, elkerülje az ütközéseket, és ne essen le például a lépcsőkön. A Proscenic V10 robotporszívó használata egyszerű, főleg a hozzá tartozó felhasználóbarát applikációval. Az alkalmazás segítségével könnyedén ütemezheted a takarítást, akár külön helyiségekre bontva is, így amíg te távol vagy, a robot elvégzi a dolgát. Nyomon követheted, mennyi ideig tartott a takarítás, és mekkora területet fedett le a porszívó. Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha nagyobb otthonban élsz, vagy több emelet van a lakásban, hiszen akár öt térkép is elmenthető az appban, hogy minden szinten hatékonyan tudjon dolgozni a robot.

Ha szeretnél többet megtudni a működéséről, olvasd el a róla készült tesztünket is, melyet ide kattintva találsz meg. A Proscenic V10 robotporszívó az egyedi RendKinaiRV149  kuponkódunkkal most csak 55 700 Ft-ért kapható, ingyenes szállítással lengyel raktárból. Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen állítsd át a pénznemet USD-re, a Ft-os beállításon az árak rendszerint magasabbak, mintha USD-ben néznéd őket!

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más robotporszívókat is, akkor érdemes körbenézned a Techtober gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk.

hirdetés