hirdetés

Nem kispályás az Anker boomboxa

A szegény ember JBL-je

hír
Nem kispályás az Anker boomboxa 1
írta: SonkaMod
2021-06-24

Az év elején került forgalomba az Anker Soundcore Motion Boom, ami a régi Boomboxok leváltására, valamint a JBL vetélytársának érkezett. Az Ankertől elvárható a remek minőség és a jó árazás, ez pedig a Motion Boom esetében is adott. A hangszóró egy igazi particsináló, ezzel már lehet házibulit tartani, de visszafogottabb felhasználásra is ajánlott. Szállíthatónak éppenséggel szállítható, de azért ez már nem a zsebhangszóró méret. Az Aliexpress Summer Sale-en nagyon jó áron lehet behúzni, ráadásul EU raktárból.

A hangszórón található egy basszus kiemelő-, egy hangerőszabályzó-, egy bekapcsoló- és egy TWS gomb. Az utóbbiból rájöhetünk, hogy akár két Motion Boom is összekapcsolható és tudnak sztereóban szólni. Mivel arra tervezték, hogy a felhasználó folyamatosan hurcibálja magával, így teljesen vízálló, egész pontosan IPX7-es minősítéssel rendelkezik és kapott egy hatalmas műanyag fület, így pedig bátran használható a szabadban és a természetben, hiszen elég ellenálló. Mint afféle minőségi hangszóró, ez is tud kapcsolódni telefonos applikációhoz, a Soundcore Appban találunk előre beállított hangprofilokat, de az EQ-val valóban olyanná varázsolhatjuk a hangképet, ami számunkra a legmegfelelőbb.

A JBL Boombox 2 majd’ 130 ezer forintos árával nagyon sokak számára nem elérhető, illetve nem akarnak ennyit fizetni érte. Az Anker Soundcore Motion Boom csak az ötödébe kerül, mégis felveszi vele a versenyt. Nem állítjuk, hogy jobb lenne (például kisebb a teljesítménye), mert azért ez nyilván nem elvárható tőle, de ez is egy remek partihangszóró. Az Aliexpress Summer Sale-en alapból nagyon jó áron lehet megvásárolni, de még felhasználhatjuk hozzá a KR623 kuponkódot is, amivel mindössze 24 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. A szállítás ingyenes, ráadásul hét munkanapon belül már ki is hozzák és EU raktárból, így nem kell semmilyen plusz költségtől félni.

hirdetés