hirdetés

Nem kismiska ez az e-bike, pedig meglepően megfizethető

Akár 100 km-es hatótávval – ÁR FRISSÍTVE

hír
Nem kismiska ez az e-bike, pedig meglepően megfizethető 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-03-10

Népszerű és méltán hájpolt kínai elektromos bicikli a Duotts C29, amit a tudásával és az árával harcolt ki magának. Kevés az olyan gép a piacon, ami megfelelően erős, formára követi a hagyományos kerékpár vonalat, és ajánlható terepre és városi használatra is. Arról pedig már nem is beszélve, hogy a sok pozitív tulajdonság mellé egy hihetetlenül alacsony árcédula került, jelenleg kuponkóddal 286 300 forintért rendelhető a GKB23MSO3  kóddal, és ennyire olcsó még sosem volt.

Tisztán elektromosan elvileg 50 km a hatótáv, de érdemes mellette tekerni is, úgy pedig 100 km-t ad meg rá a gyártó. Ez pedig annyit jelent, hogy nemcsak városi cirkálásra jó, hanem nagyobb túrákon is megállja a helyét. Ezt már ki lehet vinni Ausztriába, és lehet vele nyomulni a hegyi utakon, ahol igazán ki lehet használni az elektromos rásegítés előnyeit.

Nagyon sok jó tulajdonsággal vértezték fel ezt a biciklit, de az árát tudva felmerülhet az a kérdés, hogy milyen hátránya van. Persze ilyenből is akad, amiből a legnagyobb az, hogy nem nyomatékszenzoros, legalábbis 99%, hogy nem az, ám ezzel a ténnyel azért meg lehet barátkozni

A bicikli még a legeslegolcsóbb Decathlonos elektromos biciklinél is olcsóbb, tehát simán besorolható a budget kategóriába, pedig annál azért előkelőbb specifikációval rendelkezik. Geekbuyingon a GKB23MSO3  kuponkóddal rendelhető meg fantasztikus áron, ami 286 300 Ft-ot jelent. Érdemes euróra váltani az oldal valutáját, mert így lesz a legolcsóbb a bringa. A szállításért egy fillért sem kell fizetni, pedig ez azért nem egy 10 grammos csomag, és EU raktárból érkezik, tehát pár munkanapon belül ki is szállítják.

hirdetés