hirdetés

Nem csak az eső, az árak is esnek

Irodai szoftverek, játékok gyorsan és olcsón

hír
Nem csak az eső, az árak is esnek 1
írta: SonkaMod
2019-08-14

Elég erősen beköszöntött az esős idő, ami nagy megelégedéssel töltheti el azokat, akik a pusztítóan meleg hétfő után erre vágytak. Mégis inkább csak elégedetlen hangokat hallottam eddig, pedig legalább így változatos az idő. Viszont ahogy az eső hullását sem tudjuk megakadályozni, úgy a szoftverárak zuhanását sem, és ennek legalább teljes szívből tudunk örülni. A LVLGO palettája ráadásul bővült, érdemes legörgetni a játék szekcióhoz, és elidőzni valamelyik címnél.

Mindig is a játékszekció mozgatott meg minket igazán, és most bővült is a lista, amire érvényes a kuponkód. A Dance Central Spotlight-ra, Assassin’s Creed-re és a Halo-ra eddig is jó ajánlattal tudtunk szolgálni, de most kiegészült a sor az Apex-szel, Sims 4-gyel és a GTA V-tel. Persze ne feledkezzünk el a jobbnál jobb ajándékkártyákról és prémium előfizetésekről sem.

Hogyan vásárolhattok az LVLGO webshopjából?

Egy gyors regisztrációt követően kosárba helyezitek a kívánt terméket, majd a képen is látható helyen megadjátok a megfelelő kuponkódot (ha van ilyen), és kiválasztjátok a nektek tetsző fizetési módot.

Itt is, ahogyan minden egyéb webshopban a PayPalt ajánljuk, hiszen így nemcsak az adott oldal supportja véd titeket, hanem a PayPal vásárlóvédelmét is élvezhetitek, ha rosszra fordulnának a dolgok. Ezzel 180 napon belül bármikor indíthattok reklamációt, így teljes mértékben bebiztosíthatjátok magatokat és a vásárolt szoftvereteket is.

Az oldal alján található Pay Now gombra kattintva átirányítanak titeket a választott fizetési szolgáltatás oldalára, ahol kifizethetitek a rendeléseteket. Ezek után e-mailben fogjátok megkapni a vásárolt termékeket.

Amennyiben bármi problémátok adódik a rendelés vagy a termékek felhasználása során, bátran forduljatok az LVLGO 24/7-es ügyfélszolgálatához, akik e-mailben ([email protected]) és Skype-on (lvlgo.com) is rendelkezésetekre állnak.

Disclaimer: cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk az LVLGO.com-tól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget az LVLGO oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása az LVLGO és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel az LVLGO oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés