hirdetés

Napelemmel együtt is olcsó az Xmund 155 Wh-s power station

A tökéletes társ kempingezéshez

hír
Napelemmel együtt is olcsó az Xmund 155 Wh-s power station 1
írta: SonkaMod
2021-12-06

Baromi erősek már a kínaiak az úgynevezett power stationök gyártásában, amelyek valójában hatalmas powerbankek. Abban különbözik általában egy hagyományos külső akkumulátortól, hogy nagy a kapacitása, rengeteg dolgot tölthetünk róla, és rendszerint hagyományos, váltóáramú konnektor is van rajta. Az Xmund XD-SP2-höz még napelemet is csatlakoztathatunk.

A szetthez rengeteg kiegészítőt adnak, aminek a legfontosabb tagja a napelem. Egy 100 wattos, összehajtogatható panelt adnak hozzá, amiről közvetlenül tölthetjük a power stationt, de akár az USB-s eszközeinket is. Továbbá kapunk mellé konnektoros töltőadaptert, szivargyújtós töltőt, mindenféle átalakítókat, krokodilcsipeszt, USB kábelt és hat darab karabinert is.

Meglepően komplett az Xmund szett, és a kempingezők ebben a kütyüben nagy örömüket fogják lelni. Az ára most nagyon kedvező, hiszen alapból nem olcsó egy ilyen szerkezet, ez viszont a BGfc59b0 kuponkóddal mindössze 58 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető csehországi raktárból, ingyenes szállítással. Még karácsonyra is simán ideér.

hirdetés