hirdetés

Napelemes töltők a BigBlue műhelyéből

Mindig lehetünk zöldebbek

hír
Napelemes töltők a BigBlue műhelyéből 1
Atika
írta: Atika
2021-12-03

A BigBlue egy 2015-ben alapított vállalat, akik napelemes töltőket és power stationöket gyártanak. Most két 28 wattos, napelemes töltőjüket fogjuk bemutatni, ráadásul kuponokat is hoztunk hozzájuk. A termékek megrendelhetők lengyel raktárból is, ami nemcsak a gyors szállítás miatt kiváló, hanem azért is, mert így már előre rendezik helyettünk az áfát is.

És innentől jönnek a különbségek, ugyanis amíg az egyik töltő három USB-A csatlakozót kapott, addig a másik csak kettőt, viszont utóbbi rendelkezik egy ampermérővel, ami mutatja, hogy éppen mennyi delejt generál az éltető napfény. Az ampermérős maximum 5 V, 4 A-t, míg a sima változat összesen 5 V, 2,4 A-t tud leadni, ami jelentős különbség, ha több eszközt töltünk egyszerre. Ezen kívül a fejlettebb verzió kapott egy cipzáras zsebet is, amibe belerakhatjuk a telefonunkat töltés közben.

A BigBlue 28 wattos töltőinek árazása elég meglepő, ugyanis az ampermérős változat az olcsóbb, ezt 22 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg, ha felhasználjuk a 20OFF  kuponkódot, míg a fapadosabb verzió a VIP10  kuponnal 25 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Mindkét terméket rendelhetjük lengyel raktárból, így pár napon belül kiszállítják és a többletköltségek miatt sem kell aggódni, mert az áfát ők állják.

hirdetés