hirdetés

Nandme fogkefék verhetetlen áron

És még a fogászaton sem kell hagyni egy vagyont

hír
Nandme fogkefék verhetetlen áron 1

Forrás: Aliexpress, Nandme Official Store

írta: Bagi
2024-03-08

Az elektromos fogkefékkel sokkal alaposabban megtisztíthatjátok a fogsorotokat, mint a hagyományos változatokkal. Egyrészt megőrizhetitek fogaitok egészségét, másrészt egy csomó pénzt megspórolhattok a fogorvosnál a segítségükkel. A Nandme termékei jó áron kaphatók, és még 12 pótfejes szettben is kínálják őket. Az Aliexpressen coinokkal elég ütős áron juthattok hozzá az NX8000 és az NX9000 fogkeféhez, szerencsére a szállításnak sincs plusz költsége.

Nandme NX9000 elektromos fogkefe

A Nandme legjobb fogkeféje az NX9000, ami már szónikus elven működik, és akár 36 000 vibráció/perc-es sebességre is kapcsolhatjátok, valamint rendelkezik ötféle különböző móddal. Ám emellett is rendkívül halk. Az anyaghasználata prémium, matt fekete alumínium a nyél, de persze a fejek műanyagok. IPX7-es minősítésű, bevihetitek a zuhany alá is, akkor sem fog beázni annak ellenére sem, hogy van rajta egy LCD kijelző. Ezen a felületen mutatja az akkumulátor töltöttségét, a használati módot, valamint azt, hogy hol tartotok a fogmosásban. A különböző beállításokat is itt látjátok. Indukciós töltő tartozik hozzá, ami szintén egy remek kényelmi dolog, ennek az adapternek a vége pedig egy hagyományos USB port, tehát akár power bankről is mehet a töltés.

A gyártó ezt is kínálja 12 fejes csomagban, amely pótfejeknek a fele puha, a másik pedig keményebb sörtékkel rendelkeznek. Erre is jár a 13 százalék kedvezmény Aliexpress coinokkal, amivel a nagy csomag mindössze 11 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés