hirdetés

Nagyot villant a Doogee N50 okostelefon

Van érdekesség az extrém alacsony ár mögött

hír
Nagyot villant a Doogee N50 okostelefon 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-05-09

Kijött a másodvonalas kínai gyártónak, a Doogee-nak a következő nagyágyúja, az N50. Na persze nem egy zászlóshajó, nem is a teljesítmény alapján nagyágyú, sokkal inkább az ár/érték arányt figyelve nevezhető annak. A készülék kuponnal már 44 400 forintért rendelhető, ennyi pénzért pedig igazi nyalánkságnak tűnik a Unisoc T606 alapra épített mobil, amibe a 8 GB memória mellé még virtuális RAM is került.

Magától értetődően dupla csatornás WiFi-je van, Bluetooth 5.0 is került bele és nem maradt el a négyféle műholdas rendszer támogatása sem. Viszont a gyártó még olyan finomságokra is ügyelt, minthogy van rajta jack csatlakozó is a Type-C mellett, valamint oldalt, a bekapcsológombba építették az ujjlenyomat-olvasót. Az pedig külön nagy öröm, hogy Android 13-at futtat.

Ami a megjelenését illeti, tudott egyedit alkotni a Doogee, háromféle színben elérhető az N50, van szürke, kék és rózsaszín, de mindegyik elég különlegesen néz ki a hullámos hátlap miatt, amit csak a kamerasziget tör meg. Itt két lencse látható, amiből a fő egység 50 MP-es, a kisebbik pedig egy 2 MP-es makró szenzor.

Az biztos, hogy a Doogee most meglepett ezzel a modellel. Érdekes a sok fizikai memória és a szintén elég sok virtuális memóriás megoldás, de a hátlap is igencsak izgalmas, csakhogy mást ne mondjak. Mindent egybevetve pedig az helyezi igazán érdekes perspektívába az eszközt, hogy baromi olcsó. Banggoodon a BGXIFD655  kuponkóddal megrendelhető mindössze 44 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ami nagyon alacsony ár, a specifikációkat végigpörgetve magamtól rámondtam volna egy jó 25%-kal magasabb árat.

hirdetés