hirdetés

Nagyon olcsó Windows és Office

A GoDeal24 legjobb akciója

hír
Nagyon olcsó Windows és Office 1
írta: Atika
2020-08-31

Senki nem vitatkozik azzal a ténnyel, hogy Microsoft szoftvert vásárolni nem olcsó mulatság. A Windows és az Office is rendkívül drága, kivéve, ha az ember tudja honnan tud OEM licenceket beszerezni, akkor ugyanis jóval olcsóbban juthat hozzá ezekhez az elengedhetetlen programokhoz.

Készen állsz, hogy Windows 10-re válts? Spórolj 44%-ot a GoDeal24 leárazása alatt

Ha most vásárolsz Windows 10-et a god44 kuponkód használatával, akkor 44% kedvezményt kapsz az árból:

Vásárolj Office 2016 vagy Office 2019 terméket még ma

Szeretnéd még hatékonyabban végezni a munkádat? Vásárolj Office 2016 vagy 2019 programcsomagot a GoDeal24.com-on ezen a héten, és 58% kedvezményt kapsz, csak használd a god58 kupont a termék kosárba helyezése után.

Szükséged van még valamire? Itt mindent megtalálsz!

Ha bármilyen más Microsoft szoftvert szeretnél vásárolni, ami a GoDeal24.com-on elérhető, arra is kapsz 55% kedvezményt a god55 kuponkód felhasználásával.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés