hirdetés

Nagyon megérős az Ultenic TS1 2 az 1-ben robotporszívó ára

Önürítős, felmosós, ütemezhető és alacsony, Techtober Fesztes áron kapható

hír
Nagyon megérős az Ultenic TS1 2 az 1-ben robotporszívó ára 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-22

Az Ultenic TS1 ránézésre csak egy átlagos robotporszívó, de hidd el, annál sokkal több! Az egy dolog, hogy a 3000 Pa szívóerejével felszippant mindent és használható felmosásra is, de a legmenőbb, hogy önürítős és ütemezhető funkciójának hála akár 8 héten át önállóan, beavatkozás nélkül intézi a tisztaságot a kecódban. Idén készült róla tesztünk is, amivel ráerősítettünk, hogy ez bizony jó választás, főleg a most futó Techtober Fesztünk során, ahol sikerült remek árat kialkudnunk a Ranvee-től rá. Csupán 74 800 forintot kérnek érte.

A dokkoló állomása 3 literes porzsákot kapott, így egy ideig biztosan tudja benne gyűjtögetni a koszt,

illetve ellátták UV-C fénnyel, amivel nemcsak a felületeken, hanem a kiáramló levegőben található baktériumokat és vírusokat is elpusztítja.

A navigációs rendszere LiDAR szenzoros, de nem a tetejére, hanem az elejére került a radar. A DTOF rendszernek köszönhetően valós időben térképezi fel a környezetét és elkerüli az akadályokat. Több térképet is kezel, így többszintes házakban is jól használható. Meg tudsz adni „no go” zónákat és a helyiségeket külön tudod paraméterezni. Okostelefonról irányítható, van a gépben WiFi és Bluetooth, de emellett egy távirányítót is mellékelnek hozzá, aminek hatótávolsága 3-6 méter.

Rengeteg kiegészítőt fogsz kapni hozzá: karbantartáshoz használható takarítókefét, 4 db felmosókorongot, 2 db oldalsó kefét, 2 db HEPA szűrőt és 3 db porzsákot, ezekből 1-1 már a helyére installálva érkezik.

Egyedi, Techtober Fesztes RendKinaiRV160  kuponkódunkkal most mindössze 74 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte cserébe Ranveen. Lengyel raktárból, költségmentesen szállítják. Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen állítsd át a pénznemet USD-re, a Ft-os beállításon az árak rendszerint magasabbak, mintha USD-ben néznéd őket!

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más robotporszívókat is, akkor érdemes körbenézned a Techtober gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk. Ha pedig egy kicsit drágább, de sokkal többre képes takarítógépbe gondolkodsz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a szintén remek áron futó Narwal Freo X Ultra robotporszívót.

hirdetés