hirdetés

Nagyon lezuhant a közkedvelt KuKirin G2 roller ára

Off-road, elektromos roller, 45 km/h végsebességgel és 55 km-es hatótávval 168 000 Ft-ért

hír
Nagyon lezuhant a közkedvelt KuKirin G2 roller ára 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-30

Számtalan Kukirin G2 roller járt már nálunk, teszteltük és sokat írtunk a drágább verziókról, hisz nagy népszerűségnek örvendenek a használók körében. A sima KuKirin G2 is remek választás azoknak, akik az egyszerűbben összecsukható, erős modelleket keresik. A 800 W-os motorjával és a 45 km/h végsebességével akár 55 km-es távolságot is megtehetsz, így a távolabbi munkahelyek és sulik is könnyedén elérhetők vele. A 10 colos, off-road gumikkal pedig a rázósabb terepeket is könnyedén fogod venni. Az ára még sosem volt ilyen baráti, mindösszesen csak 168 000 forintot kérnek érte.

A sebességi módot 3 fokozatban állíthatod (25, 35 vagy 45 km/h) az applikációján vagy az érintőképernyős LCD kijelzőjén keresztül. Ezeken a felületeken kaphatsz információt még a menetteljesítményről, a töltöttségi szintről és a lámpák állapotáról vagy az esetleges hibakódokról.

Korábban még sosem tudtuk ilyen jó áron ajánlani, így érdemes most beszerezni a Banggoodról, amíg még tart ez a jó deal. A HUUUUG2  kuponkód használatával mindösszesen csak 168 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte ingyenes és gyors szállítás mellett.

hirdetés