hirdetés

Nagyon jó áron szórja a Banggood a BlitzWolf projektorokat

A szülinapi akciók során érdemes vetítőt vásárolni

hír
Nagyon jó áron szórja a Banggood a BlitzWolf projektorokat 1
írta: SonkaMod
2021-09-07

A BlitzWolf kismillióféle projektort gyárt, van alacsony felbontású, Full HD-s, okos, buta, Chromecastes és minden egyéb, most pedig pár közülük nagyon jó áron megvásárolható. Összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat, ezek jellemzően még soha nem voltak ennyire olcsók. Például kevesebb, mint 40 000 forintért kapható a Full HD-s BW-VP14 vetítő, ami még képernyőtükrözésre is képes.

Nagyon jó áron szórja a Banggood a BlitzWolf projektorokat 2

BlitzWolf BW-VP14

Ez a gyártó jelenlegi legolcsóbb Full HD felbontással (1920×1080 pixel) bíró készüléke. A fényereje is rendben van, azt 6000 lumenben adta meg a gyártó. Persze csak úgy tudták ilyen alacsony áron tartani a gépet, hogy nem okos, így nincsen beépített Androidos rendszere, viszont a mobilunk képernyőjét át tudjuk rá játszani, legyen szó bármelyik Apple modellről, vagy Androidos telefonról. Trapézkorrekciója csak vertikális van, ami manuálisan működik, és +/-15 fokot tud korrigálni.

A Banggood szülinapon, a BGWNV14 kuponkóddal 38 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megvásárolni, ingyenes és áfamentes szállítással.

Nagyon jó áron szórja a Banggood a BlitzWolf projektorokat 3

BlitzWolf BW-VP10

Ez az egyik legjobban kinéző vetítőja a cégnek, és a szép külső remek hardvert takar. A fényereje 6500 lumen, a felbontása FHD, a kontrasztaránya pedig 5000:1-hez. A vetítési távolsága 1,4 métertől egészen 5 méterig terjed, és akár 250 inch-es képet is tud vetíteni. Ennek a gépnek a különlegessége, hogy vertikális és horizontális trapézkorrekciója is van, ráadásul ezek elektronikusan működnek, tehát a távirányítójával tudjuk állítani. Okosfunkciókkal nem rendelkezik, így érdemes hozzá TV boxot csatlakoztatni, vagy laptopot rákötni.

A Banggood szülinapon a BGPP100 kuponkóddal már 47 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni ezt a remek projektort EU raktárból.

Nagyon jó áron szórja a Banggood a BlitzWolf projektorokat 4

BlitzWolf BW-VP4

Ez az a BlitzWolf projektor, aminek a legnagyobb a tudása, és ez nyilván a legdrágább is. Egy viszonylag kicsi vetítő, ahhoz képest van benne egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor, amivel másfél órán át tud üzemelni. A fényereje 300 ANSI lumen, a felbontása natív FHD és beépített Android 7.1-es okosrendszerrel rendelkezik. Duális WiFi van benne, és a képernyőtükrözésre is képes. A vetítési távolsága 1 és 8 méter között van, a legnagyobb éles kép, amit képes megjeleníteni, az 300 inch. A fókusz és a trapézkorrekció is szoftveresen állítható, sőt, még automatikus is.

Bizonyos tekintetben ez a legjobb BlitzWolf projektor, de ha nem akarjuk szállítani, akkor nem biztos, hogy a legjobb választás, mert ez is a legdrágább. Persze ennek sem vészes az ára, a BGZE456 kuponkóddal 102 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető.

Nagyon jó áron szórja a Banggood a BlitzWolf projektorokat 5

BlitzWolf BW-VP11

Ez a modell csak 720p felbontásra képes, viszont a fényereje igencsak rendben van, mert ez is 6000 lumenes. A vetítőt sportesemények vetítésére ajánlott használni, hiszen azok streamjei a legtöbb esetben amúgy sem nagyobb felbontásúak. A nagy fényerő miatt viszont este még akár szabadtéren is kiváló élményt nyújt. Csak vertikális trapézkorrekció van benne, az is manuális, +/-15 fokot tud kimozogni. Bár okosrendszerrel ez a modell nem büszkélkedhet, a telefon tükrözős megoldás WiFi-n keresztül ezen is megy. A vetítési távolsága minimum 1,5 méter, maximum pedig 5, és a legnagyobb vetített képe 170 inch lehet.

A kis olcsó projektort a Banggood szülinapon már 26 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni a BGZPL11 kuponkóddal, EU raktárból.

hirdetés