hirdetés

Nagyon erős Logitech felhozatal van Aliexpressen

hír
Nagyon erős Logitech felhozatal van Aliexpressen 1

Forrás: Logitech

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-11-12

A Logitech fellelhető az Aliexpressen is, de érdemes fokozottan figyelmesen böngészni ezen termékek között, mert akadnak hamisítványok. Csak olyat érdemes megvenni, aminek az értékelései jók és nem csak pár darab van belőlük. Ha pedig mégis belefutnánk egy hamisítványba, akkor mehet a reklamáció az eladónak. Az idei 11.11-en nagyon erős a Logitech felhozatal, amelyek közül elhoztuk a legjobbakat, amiknél erősen valószínű, hogy eredeti termékről van szó. A legjobb, ha írják, hogy össze tudták kapcsolni a Logitech saját szoftverével, mert akkor nincsen gond.

Nagyon erős Logitech felhozatal van Aliexpressen 2

Forrás: Logitech

Logitech G304

Ez az egér pontosan ugyanaz, mint amit itthon is árulnak G305 néven csak különböző piacokon más-más nevet kapott. Egy viszonylag egyszerű gamer egérről van szó. 6 programozható gombbal rendelkezik, a felbontása pedig állítható 200 és 12 000 dpi között. Vezeték nélküli, 2,4 GHz-es jellel kommunikál és egy ceruzaelemmel megy.

Össze lehet kötni a Logitech hivatalos szoftverével, amiben regisztrálható és konfigurálható.

Aliexpressen nagyon sokan árulják és sokkal olcsóbban, mint itthon, az alábbi store-ban viszont visonylag sok az értékelés és a vásárlók írják, hogy gond nélkül megy a szoftverrel. Az ára most 4800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., pedig itthon 16 600 Ft-tól indul. Talán túl szép, hogy igaz legyen, de ha hamisítvány, akkor még mindig vissza lehet kérni a pénzt érte.

Nagyon erős Logitech felhozatal van Aliexpressen 3

Forrás: Logitech

Logitech M720 Triathlon

Ez nem gamr, hanem irodai egér. A mérete közepes, a kialakítása jobbkezes. Egyszerű fekete dizájnnal rendelkezik, de a szimpla külső értékes belsőt rejt. Található rajta két hagyományos gomb és egy görgő. Ez utóbbival nagyon gyorsan lehet görgetni, mert nem fokozatos, hanem tovább forog, ha nem állítjuk meg, de ez a funkciója kapcsolható is. Ráadásul a görgő dönthető két irányba, ami pedig oldalirányú görgetésnek felel meg.

A tetején még egy gomb figyelhető meg, illetve oldalra is került három. Ezek a LogiOptions alkalmazással személyre szabhatók. Az eszköz egyszerre tud kapcsolódni három eszközhöz is, amik között egy gombnyomással képes váltani. Ehhez Bluetooth és 2,4 GHz-es átvitelt is használ. Sajnos nem USB-ről tölthető, hanem elemes, de legalább 24 hónapot elmegy egy elemmel.

A terméklapon sok az értékelés, baromi pozitívak és írják, hogy tudták regisztrálni a Logitech oldalán szériaszám alapján. Az ára most nagyon kellemes, 12 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül az Aliexpress coinokkal és az automatikus kedvezménnyel a kosárban. Ugyanez itthon legalább 19 500 forint lenne.

Nagyon erős Logitech felhozatal van Aliexpressen 4

Forrás: Logitech

Logitech G502 HERO

Ez a gyártónak egy elég fejlett, játékosokra optimalizált modellje, ami ár/érték arányban még itthon is kiemelten jónak számít. Az egér vezetékes, így garantálja a gyorsaságot, a szenzora rendkívül érzékeny, 400 IPS-re képes, a DPI értékét pedig 200 és 16 000 között lehet állítani11 darab teljes mértékben programozható gombja van, ami nemcsak a játékokhoz, hanem mindenféle munkához is nagyon hasznos tulajdonság. A G HUB szoftverrel lehet finomhangolni.

Nagyon jól testreszabható eszközről van szó, 5 darab, egyenként 3,6 grammos súly van az aljában, amiket tetszés szerint ki és betehetünk. A kinézetre is adott a gyártó, a Logitech Lightsync összehangolja a fényjátékokat és hatásokat az egyéb Logitech G eszközökkel, amúgy pedig a szoftveréből állítható az RGB világítás.

Rengeteg felhasználói visszajelzés jött erre az egérre, így nem mondható, hogy zsákbamacska lenne. Az eredeti szoftverrel jól kommunikál, minőségi darab, tehát vagy eredeti, vagy nagyon minőségi hamisítvány, ami azért furcsa lenne. Itthon körülbelül 20 000 forintért mérik alsó hangon, de Aliexpressen nyilván olcsóbb. Némi Aliexpress coint felhasználva 14 400 Ft-ért rendelhető, ingyenes szállítással

hirdetés