hirdetés

Nagyon ajánlott az Anker Soundcore Life A3i fülhallgató

Az „olcsón jót” mintapéldája

hír
Nagyon ajánlott az Anker Soundcore Life A3i fülhallgató 1

Forrás: Aliexpress, ANKER Official Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-05-08

Ha Anker és Soundcore, akkor a minőség adott. A kínai gyártó nem veszi félvállról sosem a feladatokat, remek termékeket gyártanak, mindezt pedig elérhető áron kínálják. A hazai boltokban is sokszor kaphatók a termékeik, de mindenkit arra buzdítok, hogy mindig nézze meg, hogy az adott típust mennyiért lehetne Kínából berendelni. A Life A3i például egy trükkös darab, mert itthon más néven fut, pedig ugyanaz a termék, de Aliexpressről rendelve majdnem feleannyiba kerül. Ráadásul ez a típus egy ajánlott darab.

Még két nagyon fontos tulajdonság emelendő ki, az egyik az üzemidő. Egyhuzamban 9 órát bír, ami fantasztikus, az iparági standard valahova 6-7 óra közé tehető. A töltőbölcsővel pedig összesen 36 óra jön ki, ráadásul a gyorstöltésnek köszönhetően 10 perc alatt 2 órányi zenehallgatáshoz elégséges energia megy bele. A másik fontos feature az appos vezérlés. A kütyü hangszíne aprólékosan állítható, de lustábbak kedvéért került bele 22 előre konfigurált hangprofil.

A fülest fizikai gombokkal lehet vezérelni, és szerencsére nem maradt ki a hangerő szabályozása sem, ami sok konkurens esetén nem elérhető, pedig az egyik legalapvetőbb elvárás szerintem.

Az Anker Soundcore Life A3i a hazai piacon is kapható, de becsapós, mert Life Dot 3i néven lehet rátalálni. Szerintem a 20 000 Ft környéki ár sem elvetemült, ami az alsó határa itthon, de sokkal kecsegtetőbb Aliexpressről rendelni. Jelenleg pár centes Aliexpress coin kedvezménnyel már 12 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, teljesen ingyenes házhozszállítással. Ennyiért viszont piszok jó vétel.

hirdetés