hirdetés

Nagyobb kijelző, kellemesebb szórakozás

Az Oukitel OT5 tablet 12 colos képernyővel és pille súllyal csábít

hír
Nagyobb kijelző, kellemesebb szórakozás 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2024-02-01

Ha jobban szerettek nagy kijelzőn dolgozni, vagy filmet nézni, akkor az Oukitel OT5 tabletnek biztosan örülni fogtok. Egy szép nagy, 12 colos, 2K IPS kijelzőt kapott a nyolcmagos processzora mellett. Memóriából sincs hiány, hiszen 12 GB RAM-ot találtok benne, ami viruálisan 36 GB-ig bővíthető. A Geekbuying kuponjával 100 000 forint alatt megrendelhetitek, szerencsére egyéb költség már nem terheli.

Az OUKITEL OT5 érthető okokból nem túl kicsi, mérete 27,9×17,4×0,75 cm,mindössze 560 grammot nyom és csak 7,5 mm vastag, így bárhová könnyen magatokkal vihetitek. A gyártó 3 színt forgalmaz, de a Geekbuying kínálatában most csak fekete és kék szerepel.

Ha használjátok a Geekbuying NNNKXYT7  kuponját, most 95 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni ezt az óriás kijelzős és elég erős tabletet. Európai raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés