hirdetés

Nagy TV kiárusítás megy a Gshopperen

Xiaomi és Metz készülékek

hír
Nagy TV kiárusítás megy a Gshopperen 1
írta: SonkaMod
2022-01-13

Újabb remek akcióval állt elő a Gshopper, és ezúttal egy ritkán keresett termékkategóriában, még pedig a televíziókéban. Kevesen mernek kínai webshopból rendelni TV-t, pedig nem nagyobb rizikó, mint bármi más nagyobb értékű terméket rendelni. Nekünk jöttek már TV-k és monitorok is, és sosem volt negatív tapasztalatunk, így bátran ajánljuk mindenkinek. A Gshopperen Xiaomi és Metz készülékekre kaptunk kuponokat, de nagyon-nagyon jókat, érdemes számításba venni őket. Ráadásul ezek a modellek itthon is kaphatók, tehát nem kínai belpiacos cuccok, csak éppen a hazai forgalmazónál sokkal drágábban lehet megvenni.

A Xiaomi Mi TV P1 remek televízió, ami szép, okos, és nem is drága. A P1-et itthon is meg lehet vásárolni, a 43 inch-es modell 150 000 forintba kerül, az 55 colos pedig már kétszázezer fölé megy. A Gshopperen sokkal kedvezőbb árcédulát kapott, a kisebbik az AB112BBE84CB kuponkóddal mindössze 104 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, az 55 inch képátlójú pedig az ACC57A19AB36 kóddal 157 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Mind a kettő Németországból érkezik, körülbelül egy hét hosszúságú szállítási idővel, ingyenes DHL vagy GLS házhozszállítással.

Nagy TV kiárusítás megy a Gshopperen 9

Metz MTC6000

A Metz tévéket a hazai webshopok is előszeretettel forgalmazzák, így ez a modell is megvásárolható itthon. A 32 inch-es MTC6000 egy viszonylag olcsó készülék, de már ez is természetesen egy okos TV. A felbontása viszont mindössze 1366×768 pixel, tehát csak sima HD, de támogatja az FHD tartalmakat is. Ezen is van USB, LAN és HDMI port, valamint egy nagy erőssége, hogy Android TV fut ezen is, viszont csak a 9-es verzió. Viszont így ez is jól használható, és a dedikált gombok itt is megtalálhatók a népszerű streaming szolgáltatókhoz.

Mára már az mondható, hogy egy ekkora, és ilyen felbontású TV a belépőkategória, mégis az Android TV megdobja a felhasználói élményt. Itthon bőven 90 000 forint felett kell érte fizetni, de Gshopperen szerencsére nem. Az A997FD78FC7F kuponkódot használhatjuk fel hozzá, amivel mindössze 58 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes EU raktáras szállítással.

hirdetés