hirdetés

Nagy tudású az akciós Liectroux XR500 robotporszívó

Kis pénz, nagy foci

hír
Nagy tudású az akciós Liectroux XR500 robotporszívó 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2024-02-19

Számomra nagyon szimpatikus gép a Liectroux XR500, mely egyáltalán nem rendelkezik csúcstechnológiával, de a középkategória minden jó tulajdonságát fel tudja vonultatni. Abszolút megfizethető modell, de funkcionalitásában megkérdőjelezhetetlenül magas szintet hoz. 74 700 forintba kerül most akciósan, szerintem ennél többet is simán megérne.

A gép elkerüli a durva ütközéseket, nem esik le magasról sem, nem csavarja fel a kábeleket és automatikusan visszatér a dokkolóra, ha merülni kezd. Amikor 20% alá esik a töltöttség, akkor a lehető leggyorsabb útvonalon visszamegy a dokkolóhoz, majd később, amikor már 80%-ra töltött, akkor visszatér arra a pontra, ahol abbahagyta a porszívózást s folytatja a műveletet, amíg nem végez.

3000 mAh kapacitású akkumulátor pakkja van, amivel egyszerre nagyjából 150 négyzetmétert tud felporszívózni.

Nemcsak a por felzabálásában jeleskedik, hanem képes felmosni is, mely inkább a feltörlésre hasonlít. Míg a portartálya 600 ml-es, addig a víztartálya 360 ml-es, és külön van. Elektromos pumpa adagolja a felmosópárnára a vizet, aminek a mennyisége három lépcsőben változtatható. Tud Y-mozgást végezni, amivel hatékonyabb a feltörlés, jobban dörgöli vele a padlót.

Nem igazán tudok olyan paramétert mondani, amibe bele lehetne kötni az alsó-közép kategóriában. A Liectroux neve ráadásul elég ismert is, ez szintén mellette szól. A gép meglepően sokat tud, az ár/érték aránya pedig kiemelkedően kedvező. Jelenleg a Geekbuyingról ajánlatos rendelni, ahol a 8R5NJWIS  kuponkóddal rendelhető meg EU raktárból, ingyenes szállítással, mindössze 74 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés