hirdetés

Nagy leárazás a Keysworlds-nél

Uborkaszezonban is olcsó Microsoft termékek

hír
Nagy leárazás a Keysworlds-nél 1
írta: Atika
2020-06-23

Alacsony árak, hibátlan ügyfélszolgálat és egyszerű felület. Ez a három dolog tulajdonság teszi tökéletessé a Keysworlds ajánlatait, amikkel hétről-hétre találkozhattok. Lássuk, hogy most mi van a tarsolyukban.

50% kedvezmény minden Office 2019 termékre

A BOFF50 kuponkóddal minden Office 2019-re és azt tartalmazó csomagra 50% kedvezményt kaptok, így az alábbi áron szerezhetők be:

20% kedvezmény biztonsági szoftverekre

Mind tudjuk, hogy manapság, amikor a pénzügyinket is online intézzük nagyon fontos a biztonság. Éppen ezért minden vírusirtó és biztonsági szoftver 20%-kal olcsóbban kapható a BOFF20 kuponkóddal.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép: Windows, Unsplash

hirdetés