hirdetés

Nagy évközi leárazások indultak a Geekbuying oldalán

Két 100 ezer forint alatt rendelhető laptop a kínálatban

hír
Nagy évközi leárazások indultak a Geekbuying oldalán 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-07-27

Az év első fele már eltelt, ez önmagában nem jó hír, hiszen ez azt is jelenti, hogy hamarosan vége a nyárnak. Viszont abból a szempontból örömteli, hogy indulnak az évközi leárazások a kínai oldalakon, azon belül is most a Geekbuying hirdetett nagy akciókat ebből az alkalomból, ahol akár 50 százalékkal is olcsóbban kínálják portékájukat. Két laptopot is tudtok rendelni, ami az iskolakezdésre is jól jöhet, nem csúcsgépekről van szó, de direkt olyat próbáltunk keresni, ami befér a 100 ezer forintos határ alá.

 

KUU XBOOK-2

A KUU valamivel újabb szereplő a laptopok, tabletek piacán, de igazán kellemes termékeket tettek le ezidáig az asztalra. Az XBOOK 2 két változatban is elérhető, az egyedüli különbség a beépített SSD háttértár méretében mutatkozik meg. A kisebbik verzió 8/256, míg a nagyobbik 8/512 GB kombóval rendelhető. Ehhez az Intel Celeron J4105 processzorát kapta meg, a kollégájához hasonlóan nincs benne dedikált videókártya, csak az Intel integrált csodája. Kijelzője szintén 14,1 inch, a felbontás itt is 1920×1080 pixel. 

Itt már a teljes ház fémből készült, a notebook vastagsága 18 mm, a súlya csak 60 grammal nehezebb, egészen pontosan 1,36 kg. Az akku 4000 mAh-s, ami nagyjából 10 órányi netezésre elegendő. USB csatlakozóból 2 db jutott rá, de emellett megtalálható rajta 1 darab 3,5 jack dugó és egy mini HDMI csati is .

A 256 gigabyte háttértárral szerelt változatért 90 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ha használjátok a 6O2EZEEH  kupont, míg a nagyobbik, 512 GB tárhellyel szerelt változat ára 98 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., az ehhez tartozó kuponkód pedig a 6O2F8ZEZ . Mindkét esetben a szállítás és az áfa is benne van a kiírt árban, a csomagot pedig EU raktárból indítja a cég.

hirdetés