hirdetés

Nagy elektromos roller akció a Geekbuyingon

Sok klassz darab jó áron, és még gördeszkákat is találhattok a kínálatban

hír
Nagy elektromos roller akció a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-08-02

Még szerencsére van egy hónap a nyárból, így időszerű lehet egy klassz elektromos roller, gördeszka vagy bringa beszerzése, főleg ha jó áron lehet hozzájutni. A Geekbuying most segít ebben, és leárazott számos terméket ebből a kategóriából. Akkora a választék, hogy egyáltalán nem könnyű a megfelelőt megvásárolni a hosszú listából, ezért párat kiemeltünk, ami jó ár/érték aránnyal rendelkezik. Két Kugoo és a Navee klasszikusa került bele a listába.

Kugoo Kirin X1

Az X1 600 wattos motorja akár 40 km/órás sebességre is képes felgyorsítani a rollert, ami kiemelkedőnek számít ebben a kategóriában, ahogy a hatótávja sem hétköznapi, hiszen akár 50 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel, melyet a 13 Ah kapacitású akkumulátornak köszönhet. A roller váza alumínium ötvözetből készült, és elég masszív, ugyanis 120 kilogrammal terhelhető a mindössze 19,5 kilogrammos jármű. 8,5 colos, felfújható kerekeken gurul, melyek segítenek csökkenteni a rázkódásokat, de kapott első és hátsó teleszkópokat is, hogy még kényelmesebb legyen az utazás. Szükség esetén könnyedén összecsukható, így könnyedén szállíthatjátok vagy tárolhatjátok.

Ha használjátok az NNNDBKKX1  kódot, 181 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a járgányt európai raktárból, ingyenes szállítással, ebben az árban pedig már az áfa is benne van, így semmilyen más költségetek nem lesz.

hirdetés