hirdetés

Nagy Baseus leárazás az Aqua webáruházban (x)

10% kedvezmény minden Baseus termékre

hír
Nagy Baseus leárazás az Aqua webáruházban (x) 1

Forrás: RendeljKínait

írta: Atika
2024-03-18

A Baseus az egyik kedvenc kínai márkánk, amit soha nem titkoltunk, rendszeresen találkozhattok a termékeikkel a RendeljKínaiton. Azonban ahogy egyre nagyobbra nőttek, az eszközeik ára is elkezdett nőni velük, ami egyrészről rossz, mert senki nem akar sok pénzt kiadni, másrészről viszont ezzel együtt egyre jobb lett a minőség is. Most azonban az Aqua webshopjában igazán jó áron lehet hozzájutni minden általuk forgalmazott Baseus termékhez, emellé pedig még egy 10%-os kupont is adnak.

Baseus Adaman 65 wattos power bank

A Baseus mindig is nagyon jó power bankeket gyártott, nincs ez másként az Adamannal sem, ami 20 000 mAh-s kapacitással bír. A háza fémből készült, aminek hála kimondottan strapabíró, nem kell aggódni, hogy egy leejtéstől széttörik. A jobb felső sarkában egy csepp alakú kijelző kapott helyet, ezen ellenőrizhetitek a töltöttségét, de az éppen használt kimenet feszültségéről és áramerősségéről is tájékoztat.

Kimenetből pedig akad bőven, 2 darab USB-A, egy Type-C áll rendelkezésetekre, emellett pedig még egy micro USB is található rajta, ami bemenetként használható. A nevéből már kiderült, hogy 65 watt teljesítmény leadására képes a power bank, ezt teljes egészében le tudja adni a Type-C porton, így a PD szabványnak hála alkalmas akár notebookok töltésére is. Ezen felül a 60 wattal tölthető a power bank, így 2 óra alatt teletolható elektronnal. Az USB-A csatlakozók QC támogatottak, így a legtöbb mobil eszköz gyorsan tölthető róluk.

A többi port teljesítménye az alábbiak szerint alakul:

  • micro USB bemenet: 5 V-2 A, 9 V-2 A,
  • Type-C bemenet: 5 V-3 A, 9 V-2 A, 12 V-3 A, 15 V-3 A, 20 V-3 A
  • USB1 kimenet: 4,5 V-5 A, 5 V-4,5 A, 5 V-3 A, 9 V-2 A, 12 V-1,5 A
  • USB2 kimenet: 5 V-3 A, 9 V-3 A, 12 V-2,5 A
  • Type-C kimenet: 5 V-3 A, 9 V-3 A, 12 V-3 A, 15 V-3 A, 20 V-3,25 A
  • USB1+USB2 kimenet: 5 V-3 A
  • Type-C+USB1/USB2 kimenet: 45 W+18 W

Ezen felül természetesen mindenféle védelemmel is ellátták a Baseus Adaman power banket, túltöltés, túlmelegedés, túláram és rövidzárlat ellen is védett, de ha valaki ebben nem hisz, akkor jó hír, hogy CE és FC biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A Baseus power bankje az Aquánál ezen a héten, a BASEUS10  kuponkóddal már 18 500 Ft alatt megvásárolható, ami jelenleg több, mint 7000 forinttal kevesebb, mint a Kínából elérhető ár.

hirdetés

Baseus kompakt gyorstöltő

USB-s fali töltőkre egyre több szükség van, hiszen szinte minden hordozható eszköz ilyenekkel tölthető. Ahogy egyre nagyobb teret nyer a PD töltési szabvány és az USB-C csatlakozó, úgy lesznek egyre fontosabbak ezek a termékek is. A Baseus 3 portos, kompakt, PD-s töltője a legtöbb esetben ideális a mindennapokra.

2 darab USB-A és egy Type-C port foglal rajta helyet. QC 3.0 és PD 3.0 szabványokkal lett felszerelve, így minden csatlakozón le tudja adni a 30 watt teljesítményt, az egyik USB-A-n 12 volton, míg a másikon, illetve az USB-C-n már 20 volton. 

A töltő elég kisméretű ahhoz, hogy ne okozzon gondot a szállítása, így elég lehet egy töltőt vinni a nyaralásra. Természetesen, ahogy az Adaman power bank, ez is megkapta a kellő védelmeket, tehát nem kell félni a túltöltéstől, túláramtól vagy a rövidzártól sem. 

A Baseus 3 portos, 30 wattos töltőjét a BASEUS10  kuponnal kevesebb, mint 4500 Ft-ért rendelhetitek meg ezen a héten az Aqua webshopjából.

Nagy Baseus leárazás az Aqua webáruházban (x) 14

Forrás: Baseus

Baseus Cafule Type-C kábel

Sok olyan alkalom van, amikor csak egy egyszerű töltő- vagy adatkábelre van szükség, legyen szó autóban telefon töltéséről vagy 1-2 kép lementéséről számítógépre. Ilyenkor nem kellenek 100 wattos teljesítményt elviselő PD-s kábelek többezer forintért, de sok esetben még nagy adatátviteli sebességre sincs szükség.

Ilyenkor jól jön egy olcsóbb, de minőségi és megbízható Baseus kábel. A Cafule egyik vége USB-A, a másik vége pedig USB-C, így a legtöbb ma használatos eszközzel használható. A hossza 1 méter és elejétől a végéig szövet borítást kapott, míg a csatlakozók előtt gumi törésgátló is található, hogy még strapabíróbb legyen a kábel.

3 amperes áramerősséget visel el és maximum 480 Mbps sebességű adatátvitelre képes. A BASEUS10  kuponnal az Aqua most 1400 Ft-ért kínálja ezt az egyszerű, de nagyszerű terméket.

hirdetés