hirdetés

Nagy akkuval ezt a rollert kell venni

A Joyor A5 kitűnő választásnak ígérkezik

hír
Nagy akkuval ezt a rollert kell venni 1

Forrás: Geekbuying

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-07-07

Talán nem mindenki számára ismeretlen márka a Joyor, merthogy különböző elektromos rollereiket lehet kapni a magyar piacon is. Nem ezekkel van tele az utca, de néha-néha feltűnik egy ilyen az utakon, bár az tény, hogy az A5-ös modell pont nem annyira, mert ezt összesen csak egy forgalmazónál találtam meg. Pedig szerintem a gyártónak ez az egyik legjobb modellje, már ha azt vesszük figyelembe, hogy egységnyi pénzért cserébe mennyit kapunk, Ez egy városi roller, átlagos motorral, viszont az átlagosnál nagyobb aksival és hatótávval. Az ára pedig csak alig több, mint 100 000 forint.

Az LCD kijelzője mutatja menet közben a legfontosabb adatokat, de Bluetooth kapcsolattal a saját applikációjával is szinkronizálható.

A Joyor A5 leginkább a nagy akkukapacitása miatt jó, egyébként pedig egy átlagos városi cirkálónak tűnik. Az ára pedig parádés, itthon 220 000 forint, de azt jobb, ha elfelejtjük, mert a Geekbuyingon az NNNALLJA5  kuponkóddal mindössze 105 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes EU raktáras szállítással.

hirdetés