hirdetés

N-One NPad Pro 4G, a netezős tablet olcsón

Már a streaming is jöhet 4K-ban

hír
N-One NPad Pro 4G, a netezős tablet olcsón 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-04-03

Az N-One budget tableteket készít, de a legnagyobb modelljük, az NPad Pro 4G igencsak tisztességes hardvert vonultat fel, viszonylag olcsón. 8 GB RAM, 128 GB, micro SD kártyával bővíthető háttértár, 4G modem netezéshez, 4 hangszóró és tisztességes üzemidő. Mindezért csak 62 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a 7O8QU2G5  kuponkóddal, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett. Eléggé bomba vételnek néz ki a cucc, de legalábbis nem sok konkurense van a piacon ennyiért.

Persze ebben nem merül ki a repertoárja, duális WiFi-t, BT modult, műholdas helymeghatározást is felvonultat, hangszóróból pedig egyből 4 darabot kapott, hogy játék közben se tudjátok eltakarni az összes hangforrást a kezetekkel.

Szerintem nagy extra a Widevine L1,

hiszen így a streaming oldalak anyagait 4K felbontásban is lejátszhatjátok rajta, ha ezt az előfizetésetek egyébként lehetővé teszi. A fentiekhez képest kifejezetten jutányos a kellően vékonyra sikerült tablet, a 7O8QU2G5  kuponkóddal, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett vihető, mindössze 62 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

 

hirdetés